Виробник пристроїв зі штучним інтелектом Humane шукає покупця та розраховує продати свій бізнес за 1 мільярд доларів

За даними Bloomberg, компанія хоче продати його за суму від $750 млн до $1 млрд.

2 хв. читання
Виробник пристроїв зі штучним інтелектом Humane шукає покупця та розраховує продати свій бізнес за 1 мільярд доларів

Технологічний стартап Humane шукає покупця для свого бізнесу, через трохи більше місяця з моменту випуску AI Pin, повідомляє Bloomberg.

Черлінн Лоу з Engadget описала AI Pin як “кнопку Siri, яку можна носити”, тому що це невеликий пристрій, шпилька для одягу, яку можна носити, і який був розроблений з дуже конкретною метою: Дати вам швидкий доступ до ШІ-помічника. Humane працює з фінансовим консультантом, повідомляє Bloomberg, і, очевидно, сподівається продати його за суму від 750 мільйонів доларів до 1 мільярда доларів.

Компанія викликала великий інтерес і успішно залучила 230 мільйонів доларів від відомих інвесторів. Однак мільярд може бути занадто великою сумою, якщо врахувати, що її пристрій зі штучним інтелектом був розкритикований одразу після запуску. Він був повільним і відповідав на запитання за кілька секунд. Відповіді іноді були нерелевантними і не були кращими за ті, що можна отримати за допомогою швидкого пошуку в Google. Його тачпад нагрівався під час використання, він мав поганий час автономної роботи, а екран проектора, хоча і був новим, але ним було досить важко керувати. Humane AI Pin також не з дешевих: він коштує $700 і вимагає щомісячної плати у розмірі $24 за доступ до технології штучного інтелекту компанії та послуги 4G у мережі T-Mobile.

У повідомленні на своєму веб-сайті компанія Humane заявила, що прислухається до відгуків і перерахувала кілька проблемних областей, на яких вона має намір зосередитися.

Інший спеціалізований гаджет зі штучним інтелектом, Rabbit R1, коштує набагато дешевше – 199 доларів, але це все одно недостатньо дешево, щоб зробити цю категорію більш популярною, особливо з огляду на те, що ви можете легко дістати телефон, щоб скористатися інструментами штучного інтелекту, коли це необхідно. Як зазначає Bloomberg, спроби Humane продати свій бізнес все ще перебувають на дуже ранній стадії, і вона може взагалі не укласти угоду.

Чи зможе Humane AI Pin звільнити нас від телефонів?

ТЕГИ:
Поділитися
Exit mobile version