Нові функції включають можливість виходити з групових чатів і користуватися програмою непомітно.

Чи хотіли ви коли-небудь залишити надокучливий груповий чат без сповіщення? Тепер WhatsApp робить це можливим. Вчора WhatsApp оголосив , що додасть кілька нових функцій, щоб запропонувати користувачам більше контролю та захисту конфіденційності.

Перше велике оновлення — це можливість залишати груповий чат WhatsApp без сповіщення всієї групи. Єдиною особою, яку буде сповіщено про ваш відхід, буде адміністратор групи, що є великою зміною в порівнянні з поточною моделлю, яка, незграбно, сповіщає весь груповий чат про ваш вихід.

WhatsApp відкриває нові функції конфіденційності, щоб вам було легше уникати людей

Ще одна нова функція — можливість контролювати, хто бачить, коли ви в мережі. Замість того, щоб уся ваша родина та друзі бачили, коли ви в мережі, щойно ви зайшли в програму, ви зможете вибрати, хто може, а хто не може бачити, коли ви в мережі. Завдяки цьому оновленню ваш статус «онлайн» тепер буде під вашим контролем. WhatsApp каже, що обидві ці функції почнуть розгортатися наприкінці серпня.

WhatsApp також оголосив, що тестується нова функція конфіденційності, функція блокування скріншотів, яка незабаром стане доступною для користувачів. Ця функція дозволить відправнику захистити зображення, яке він надсилає, від скріншотів одержувачем.

Трохи більше року тому WhatsApp випустив функцію «переглянути один раз», яка дозволяє користувачам налаштувати зникнення надісланих ними фотографій після відкриття. На додаток до функції «переглянути один раз», нова функція блокування скріншотів запропонує користувачам ще одну можливість запобігти постійному запису їхніх фотографій.