Google Flights відкрив три способи, які допоможуть вам заощадити гроші

4 хв. читання

В останньому оновленні від Google ви дізнаєтесь більше про те, коли найкраще бронювати авіаквитки.

Google Aviakvytky

Якщо ви ніколи не користувалися Google Авіаквитки, ви багато втрачаєте. Хоча сервіс вже чудово справляється з пошуком найкращих пропозицій або повідомляє, чи не переплачуєте ви, в останньому оновленні Google з’явилися три нові функції, які зроблять польоти доступнішими. Крім того, тепер сервіс більш детально розповідає про найкращий час для бронювання авіаквитків.

Читайте також: Як скасувати доступ сторонніх додатків до вашого облікового запису Google

Цього тижня Google оголосив про три нові функції, які допоможуть мандрівникам швидко вибрати найдешевший час для бронювання авіаквитків, а також покращені сповіщення про відстеження цін і опцію гарантії ціни. Якщо ви користувалися Google Авіаквитки в минулому, ви можете знати, що він витягує дані з попередніх рейсів, а потім видає “середню” ціну разом з графіком історії цін. Це допомагає вам зрозуміти, чи отримуєте ви вигідну пропозицію, чи платите приблизно середню ціну, чи витрачаєте більше, ніж повинні. Однак тепер система заглиблюється в набагато більші деталі.

1. Отримайте нову інформацію про найдешевший час для бронювання

Новий Google Авіаквитки має покращену аналітику, яка не просто покаже вам середню ціну, яку платять люди. Натомість вона відповість на одвічне питання: “Чи варто бронювати зараз, чи зачекати кілька тижнів?” Тепер Google Авіаквитки надають безліч інформації для будь-якої конкретної дати або напрямку і підкажуть, коли бронювати рейс буде вигідніше. Наприклад, бронювання після теплих літніх місяців, у вересні або жовтні, заощадить вам гроші. У такому випадку зачекайте трохи і забронюйте після закінчення літа.

Скріншот з Google Авіаквитки з детальною інформацією про найдешевший час для бронювання

2. Увімкніть відстеження цін

У блозі Google пояснюється, як детальна інформація про подорожі та ціни допоможе вам знайти дешевші рейси. Наприклад, якщо ви плануєте подорожувати на Різдво, найкращий час для бронювання авіаквитків – середина жовтня. Тоді нещодавно оновлена функція відстеження цін зробить всю важку роботу за вас, і ви отримаєте сповіщення, коли система знайде пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Ви можете налаштувати відстеження цін на певний напрямок, якщо ви гнучкі в датах, або вибрати точну дату майбутньої подорожі чи весілля і чекати на сповіщення.

3. Отримайте гарантію ціни

Третя зміна – це своєрідна гарантія ціни. На деяких рейсах у певних регіонах, якщо Google Flights впевнений, що ви отримуєте найкращу можливу ціну, ви побачите невеликий спливаючий значок гарантованої ціни. Google стежитиме за цінами до моменту вашого вильоту, тому вам не доведеться цього робити, а якщо ціна знизиться, ви отримаєте відшкодування різниці на свій рахунок Google Pay. Ці гарантії ціни є частиною пілотної програми , доступної для вибраних маршрутів Book on Google, які відправляються зі США.

Мандрівники також побачать новий огляд тенденцій бронювання авіаквитків на 2023 рік, який допоможе їм приймати найбільш обґрунтовані рішення під час польоту.

Поділитися
Exit mobile version