“Київстар” припиняє дію тарифів для “Інтернету речей”

2 хв. читання
internet of things
Smart home automation app on mobile with home interior in background. Internet of things concept at home. Smart technology 4.0

Дію низки тарифних планів, пов’язаних з Інтернетом речей (ІоТ), припиняє мобільний оператор “Київстар”. Про це йдеться на сайті оператора.

“З 14 січня 2019 року для корпоративних та бізнес-абонентів Київстар будуть доступні нові тарифні пропозиції для обміну даними між пристроями. У зв’язку з цим для нових та існуючих абонентів припиняється підключення та перехід на тарифні плани : “IoT”, “IoT Безпека”, “IoT Універсальний”, “IoT Smart Small”, “IoT Smart Medium”, “IoT Smart Maximum” та “IoT Smart Premium”. Для існуючих користувачів вищезазначених тарифних планів їх умови залишаються без змін”, – йдеться в повідомленні.

За повідомленням Укрінформ, з 15 січня до 15 лютого Київстар припинить дію 13 тарифних планів. Як пояснюють у компанії, таке рішення зумовлене невигідними та неактуальними для клієнтів умовами.

Зокрема, припиняють дію тарифні плани: XXL, Базовий, Безлім + Київстар, Класичний, Комфорт, Комфорт+, Ультра Комфорт, Вільний Київстар, Вільний Київстар 35, Вільний смартфон, Тариф 29, 5+0 Новий!, Київстар 3G Онлайн 2017.

Крім того, з 1 січня частина тарифних планів подорожчала на 9%.

IoT, або Інтернет речей, – мережа пов’язаних через Інтернет об’єктів, здатних збирати дані і обмінюватися даними, які надходять зі вбудованих сервісів. Пристрої, що входять до Інтернет речей, – будь-які автономні пристрої, підключені до Інтернету, які можуть відслідковуватися і/або управлятися дистанційно.

Поділитися
Exit mobile version