Microsoft зробила доступним оновлення до останньої версії Windows 10 для усіх користувачів

2 хв. читання
windows 10 update

Реліз Windows 10 November 2019 Update (версія 1909) відбувся кілька місяців тому, але оновлення постачалося користувачам поетапно, щоб провести додаткове тестування і запобігти серйозним помилкам.

Тепер Microsoft оголосила про доступність November 2019 Update для всіх користувачів. На сторінці, присвяченій оновленню, компанія повідомила, що будь-який користувач побачить оновлення до версії 1909 року в службі Windows Update при натисканні кнопки “Перевірити наявність оновлень”.

Жодних блокуючих проблем не виявлено, тому оновлення доступно для всіх, хто виконає перевірку доступності.

Крім того, November 2019 Update тепер буде автоматично доставлятися на більшу кількість пристроїв. Зокрема, це стосується комп’ютерів під управлінням Windows 10 October 2018 Update (версія 1809), підтримка якої завершиться через кілька місяців.

Згідно з оновленою політикою Microsoft, оновлення функцій автоматично встановлюються тільки в системі під управлінням версій Windows 10, життєвий цикл яких доходить кінця.

Компанія вже почала автоматично оновлювати частина пристроїв, але зараз пул цільових машин буде розширено.

Windows 10 November 2019 Update є найменшим оновленням в історії Windows 10. Версія 1909 отримує такі ж оновлення, як і попередня версія, May 2019 Update (версія 1903). Ці версії відрізняються тільки номером збірки і декількома додатковими функціями, які включені у версії 1909 і залишаються неактивними в версії 1903.

Нагадуємо, що увімкнення функції двоетапної аутентифікації для облікового запису Google дозволить підвищити рівень безпеки Вашого облікового запису. Як це зробити за допомогою iPhone, читайте у статті.

Зверніть увагу, виявили нову фішингову атаку на користувачів WhatsApp – шахраї поширювали за допомогою популярного месенджера повідомлення про те, що Adidas святкує ювілей і дарує футболки і взуття.

Також фірма Malwarebytes, що спеціалізується на кібербезпеці, заявляє, що знайшла попередньо встановлене китайське шкідливе програмне забезпечення на деяких телефонах, закупівлі яких частково фінансуються урядом США.

Microsoft опублікувала рекомендації з безпеки щодо вразливості Internet Explorer (IE), які зараз експлуатуються в реальності – так званий “нульовий день”

Окрім цього, викрили злочинну групу у зламі ліцензійних систем захисту стоматологічного програмного забезпечення – зловмисники спеціалізувалася на зламі програмного забезпечення стоматологічних 3D-сканерів.

Поділитися
Exit mobile version