Планшети iOS поклали Android на лопатки і завойовують все більше ринку

1 хв. читання
ipad 2

В Україні все більше набирають популярності планшети на iOS. Майже 53% користувачів вибирають для себе iOS, пише PINGVIN.PRO.

Як пише видання, на популярність iPad вплинули наступні фактори: у 2017 році компанія Apple представила бюджетний планшет iPad 9.7 (2017) ціною від 9 200 гривень.

Незважаючи на те, що начинка моделі була не нова, вона все одно була гідним конкурентом новинок Android. Окрім того, якість передачі кольорів на 2к екрані, якість звуку, плавність роботи, автономність та довготривала підтримка взяла своє. Пізніше, у 2018 році, Apple випускає продовження цієї серії, але із кращим залізом, підтримкою стилуса та аналогічною ціною.

Після кожної нової презентації нових планшетів компанії Apple, усі старіші моделі стають доступнішими для придбання.

Останнім фактором стали конкуренти, які заганяють себе на самісіньке дно. Спочатку вони випускають сумнівні продукти із масою проблем в роботі операційної системи, і більшість з них не виправляються. В той час, як Applе стає монополістом на ринку планшетів із показником у 73.01%, коли Android займає 26.67% світового ринку за даними січня 2019 року (за грудень 2018 року цей показник становив 27.34% проти 72.32% для iOS).

Поділитися
Exit mobile version