Як позбутися банерів і нав’язливої реклами у Chrome на Android?

2 хв. читання
prevent adware malware

Android-смартфон вміє видаляти рекламні банери, спливаючі поверх основного вмісту веб-сайтів. Адже вони є, мабуть, головним ворогом більшості користувачів, пише AndroIdinsider.

Ця інструкція стосується встановленого на більшості смартфонів під управлінням Android веб-браузера Chrome. Саме він містить ряд налаштувань, які дозволять вам назавжди забути про набридливу ​​рекламу і перекривають контент банерів.

Відключаємо рекламні оголошення на Android

  • Запускаємо браузер Chrome, після чого відкриваємо меню з налаштуваннями натисненням на піктограму трьох вертикальних точок у правому верхньому куті;
  • Переходимо в розділ “Налаштування” – “Налаштування сайтів” – “Спливаючі вікна і переадресація”;
  • У вкладці, ви побачите параметр “Спливаючі вікна і переадресація” – вимкніть його. Саме його деактивація відповідає за подальше блокування всіляких вікон, що перекривають контент;
  • Поверніться на крок назад і перейдіть у вкладку “Реклама”, де також відключіть однойменний параметр. Таким чином ви забороните демонстрацію нав’язливих рекламних оголошень.

Як відписатися від сповіщень сайтів

  • Для цього перейдіть на сайт, оповіщення від якого більше не бажаєте отримувати;
  • Відкрийте контекстне меню і перейдіть в розділ інформації натисканням на піктограму;
  • Тепер відкрийте вкладку “Налаштування сайтів” і в рядку “Повідомлення” натисніть “Блокувати”. Повторіть процедуру з усіма ресурсами, які докучають вам.

До речі, у браузері Chrome приберуть нав’язливу рекламу – станеться це 9 липня 2019 року. Таку заяву озвучила корпорація Google у блозі. Як йдеться у повідомленні, браузер Chrome посилить захист своїх користувачів та припинить показувати у всіх країнах агресивні та нав’язливі оголошення на сайтах.

Поділитися
Exit mobile version