5 кращих VPN-сервісів для iPhone та всіх пристроїв на iOS

8 хв. читання

У всьому світі користувачі iPhone відкривають переваги використання віртуальної приватної мережі (VPN). За допомогою iPhone VPN ви можете отримати доступ до веб-сайтів із обмеженим доступом або цензурою з усього світу. VPN для iPad, iPhone або iPod touch також шифрує ваші дані, щоб захистити вашу конфіденційність як вдома, так і в загальнодоступному Wi-Fi.

iPhones вважаються безпечними. Тим не менш, вихід в Інтернет надає користувачам iOS доступ до інвазивних інтернет-провайдерів та урядів: шифрування iPhone VPN є ідеальним рішенням. Це дозволяє користувачам iPhone робити вигляд, що вони знаходяться в іншій країні, щоб подолати цензуру та отримати стільки контенту в Інтернеті, скільки вони бажають.

Що таке iPhone VPN?

VPN – це служба, яка дозволяє користувачам приховувати своє справжнє місце розташування, а також прикидатися, що вони перебувають в іншій країні. Це дозволяє їм обходити локальну цензуру або отримати доступ до послуг іноземного веб-сайту та вмісту, який, як передбачається, буде гео-заблокований.

VPN також забезпечує шифрування шляхом скрамблінгу всіх вхідних та вихідних даних. Це гарантує, що ніхто – інтернет-провайдер, уряд, роботодавець, учбовий заклад чи орендодавець – не зможе дізнатися, що робив користувач iPhone у мережі.

Якщо ви користуєтесь громадським Wi Fi, VPN – це ідеальний інструмент безпеки. Використовуючи загальнодоступні точки доступу Wi Fi, будь-хто з користувачів Wi Fi може зламати ваші дані, якщо вони не зашифровані. Це дозволяє хакерам красти ваші паролі, дані кредитної картки та іншу конфіденційну інформацію. VPN для iPhone означає, що ваші дані захищені і ніхто ніколи не зможе їх отримати.

Навіщо використовувати VPN для iPhone?

У усьому світі уряди приймають закони, які змушують інтернет-провайдерів зберігати історію веб-перегляду громадян для цілей спостереження. У американських Інтернет-провайдерів навіть дозволяється продавати ці дані будь-якій третій стороні, яка хоче її придбати. Ми вважаємо, що ваші дані веб-перегляду повинні бути приватними, але без VPN це не так!

Багато місць у всьому світі також цензурують і блокують сайти за дорученням уряду. Деякі місця, такі як Близький Схід, роблять це з релігійних причин. У Австралії веб-сайти блокуються, якщо вони забезпечують піратський контент. Незалежно від причини, VPN для iPhone дозволить вам робити вигляд, що ви перебуваєте в іншій країні, щоб отримати доступ до Інтернету так, якби ви дійсно там були.

Якщо ви хочете отримати доступ до набагато більшої кількості конфіденційного контенту, VPN-сервіси для iOS у цій статті є ідеальним квитком.

Вибір VPN для iPhone

Для того, щоб максимально ефективно використовувати VPN-сервіс для iPhone, дуже важливо, щоб він мав певні атрибути:

  • Багато серверів. Чим більше серверів він має, тим більше місць ви можете обрати, щоб розблокувати контент.
  • Швидке з’єднання. Багато VPN-сервісів мають повільні сервери, які не підходять для потокового передавання в HD. Немає сенсу підключатись до VPN з серверами по всьому світу та повільним з’єднанням.
  • Потужні функції шифрування та безпеки. VPN-сервіс повинний бути жорстким в безпеці, щоб захистити ваші дані. Таким чином ви можете використовувати його весь час, щоб робити що завгодно, без параної.
  • Прекрасне обслуговування клієнтів, щоб ви могли задавати питання в будь-який час доби.
  • Простота використання сервісу, який спеціально призначений для роботи на пристроях iOS.

VPN-сервіси в цій статті були спеціально підібрані, оскільки вони відповідають усім цим ключовим вимогам. Отже, давайте подивимося, хто отримав наші 5 найкращих місць …

Кращі VPN-сервіси для iPhone 2018

ExpressVPN

ExpressVPN є доступним для всіх платформ, включаючи iPhone. ExpressVPN може використовуватися на трьох пристроях одночасно. Це високо захищений VPN для iOS і добре відомий тим, що забезпечує конфіденційність своїх користувачів.

Всі сервери ExpressVPN є першокласними та забезпечують неймовірну швидкість з’єднання. Сервіс зберігає кілька журналів з’єднань (тільки для внутрішнього використання). Проте жодні журнали використання (ті, в яких можна переглянути веб-сайти, які ви відвідуєте) не зберігаються. У підсумку, класний VPN для iPhone. З недоліків: дорогуватий, але він того вартий. З рештою, ExpressVPN пропонує 30-денну гарантію повернення грошей, щоб протестувати послугу.

CyberGhost

Цей чудовий VPN-сервіс з Румунії має великий вибір серверів по всьому світу, що забезпечують високошвидкісне з’єднання. Це робить його ідеальним для потокового вмісту з усього світу. VPN захищений завдяки надійному шифруванню і він зберігає нульові журнали.

Програмне забезпечення просте у використанні та доступне для всіх платформ. Сервіс також реалізує всі передові функції VPN, які вам, імовірно, знадобляться. Ми вважаємо, що це відмінний VPN для iOS-пристроїв, а завдяки 30-денній гарантії повернення грошей ви можете протестувати сервіс без ризику!

PrivateVPN

PrivateVPN – це хороший VPN, який без проблем працює на будь-якому пристрої iOS. Цей шведський сервіс має швидкі сервери в більш ніж 50 країнах і регулярно додає нові. Для шифрування використовується OpenVPN, а також сервіс має строгу політику нульових журналів, що робить його дуже бажаним. PrivateVPN розблоковує все, що робить його дуже популярним серед споживачів.

Програмне забезпечення є повнофункціональним і може використовуватися на шістьох пристроях одночасно. Крім того, PrivateVPN має 30-денну гарантію повернення грошей та 7-денну безкоштовну пробну версію. Нарешті, також має підтримку 24/7, яка включає онлайн-чат на своєму веб-сайті. Цей VPN-сервіс, безумовно, варто розглянути.

NordVPN

NordVPN – це відмінний універсальний VPN-сервіс, який прекрасно працює на пристроях iOS і підтримує одночасне підключення до 6 пристроїв. На відміну від інших VPN-сервісів преміум-класу, вам не доведеться багато платити за високу швидкість і безпеку.

NordVPN працює в юрисдикції Панами, його мережа включає в себе 1000 серверів, розташованих в 57 країнах світу. Сервери підтримують ряд налаштувань для шифрування та особливого використання – наприклад, для обміну файлами або трансляції потокового медіа-контенту. Сервіс пропонує звичайні VPN-підключення, надійно захищені шифруванням. Наприклад, для протоколу OpenVPN це 2048-бітне шифрування SSL, а для L2TP – 256-бітове шифрування AES. Якщо вам потрібний більш досконалий захист, ви можете підключитися до подвійного VPN-сервера NordVPN – там ваш трафік буде направлятися через 2 сервера, а шифруватиметься, відповідно, двошаровим шифруванням AES-256-CBC. На всіх серверах сервісу підтримуються протоколи OpenVPN, PPTP, L2TP з набором IPSec. Цей сервіс підтримує до 6 одночасних підключень, так що ви можете підключити всі свої пристрої одночасно.

IPVANISH VPN

Коли мова заходить про захист вашої онлайн-конфіденційності, IPVanish є одним з кращих VPN-сервісів. Величезний список з 400 серверів, розташованих в 61 країні, означає, що ваше місце розташування залишиться прихованим, а трафік, пропущений через мережу розподілених VPN-з’єднань, буде неможливо відстежити. Що найважливіше, IPVanish не записує призначені для користувача дані, так що ви залишитеся анонімним від і до.

Втім, у цього сервісу немає деяких важливих функцій, через що безпека ваших даних може бути під загрозою. Наприклад, тут немає ніякої “Великої Червоної Кнопки” для екстреного відключення – іншими словами, якщо сервери IPVanish раптом відключаться, то ваші дані можуть потрапити в руки до хакерів або до інших зацікавлених.

Проте, IPVanish – це першокласний VPN-провайдер, який пропонує своїм користувачам широкий асортимент протоколів, включаючи OpenVPN, PPTP, L2TP, а також 256-бітове шифрування даних.

Поділитися
Exit mobile version