Біткоїн визнали офіційним платіжним засобом у Сальвадорі

2 хв. читання
bitcoin 22

Біткоїн став офіційним платіжним засобом у Сальвадорі, відповідний закон затвердив парламент країни. Для створення інфраструктури під платежі в криптовалюті відведено 90 днів.

Відповідно до прийнятого закону, біткоїн буде використовуватися в країні як офіційна валюта поряд з американським доларом. Як говориться в документі, тип обміну між біткоїном і доларом буде диктуватися ринком, всі ціни можуть бути виражені в біткоінах, також криптовалютою можуть бути оплачені всі податки.

Влада Сальвадора гарантує миттєву конвертацію біткоїна в долар США, який залишиться базовою валютою. Для цього влада створить трастовий фонд обсягом у 150 мільйонів для покупки криптовалюти у населення.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як виявити та чому краще не сперечатися з “тролями”? ПОРАДИ

Правила безпеки дітей в Інтернеті

Як захистити підлітків від інтернет-шахраїв? ПОРАДИ

Як зберегти заряд батареї на Вашому iPhone? ПОРАДИ

Як користуватись Google Docs? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google планує ускладнити Android-додаткам відстеження користувачів. Компанія анонсувала зміни в те, як обробляються унікальні ідентифікатори пристроїв, що дозволяють відстежувати їх між додатками.

Також Apple має намір випустити оновлення для своїх пристроїв, після якого вони дозволять користувачам дізнаватися, яку саме інформацію про них збирають додатки.

Microsoft детально розповість про “наступне покоління Windows” на спеціальному заході, який відбудеться в кінці цього місяця. Компанія почала розсилку запрошень на захід, який буде повністю присвячено програмній платформі Windows і почнеться о 18:00 (за київським часом) 24 червня.

Окрім цього, зловмисники поширюють шкідливе ПЗ під виглядом популярних Android-додатків від відомих компаній. Підроблений плеєр VLC, антивірус Касперського, а також підроблені додатки FedEx і DHL встановлюють на пристроях жертв банківські трояни Teabot або Flubot, вперше виявлені раніше в цьому році.

Поділитися
Exit mobile version