Електронну адресу DuckDuckGo для захисту конфіденційності тепер може зареєструвати кожен

4 хв. читання

Відтепер будь-хто може зареєструвати електронну адресу @duck.com від DuckDuckGo для захисту своєї конфіденційності. Створіть свою адресу @duck.com

Після запуску служби захисту електронної пошти в приватній бета-версії минулого року DuckDuckGo оголосила , що вона нарешті стала доступною для всіх користувачів. Захист електронної пошти – це служба пересилання, яка призначає вам безкоштовну адресу електронної пошти «@duck.com» і перехоплює засоби відстеження електронної пошти, перш ніж вони потраплять у вашу особисту папку «Вхідні».

Якщо вам потрібно відновити знання про те, що саме робить служба захисту електронної пошти DuckDuckGo – вона дає вам змогу використовувати особисту або приватну «качину» адресу, щоб захистити свою справжню адресу електронної пошти від компаній. Перш ніж електронний лист потрапить у вашу папку “Вхідні”, DuckDuckGo позбавляє його трекерів, які відслідковують ваше місцезнаходження під час відкриття електронного листа, коли ви його відкриваєте та пристрої, яким користуєтеся. Він також визначає, скільки трекерів було видалено, а також до яких компаній вони були приєднані.

Особисті адреси присвоюють вашій качиній адресі назву за вашим вибором, наприклад emma@duck.com. Тим часом приватні адреси йдуть далі — кожного разу, коли ви починаєте заповнювати поле електронної пошти, DuckDuckGo генерує випадкову адресу, яка може виглядати приблизно так – avtzqdr@duck.com. Використання нової приватної адреси кожного разу, коли ви заповнюєте онлайн-форму, ще більше ускладнить для компаній відстеження вас. Ви також можете деактивувати кожну приватну адресу окремо, якщо вона отримує багато спаму.

duckduckgo hide email
DuckDuckGo розповість вам, скільки трекерів він заблокував і від яких компаній вони прийшли.

Тепер, коли DuckDuckGo відкрив бета-версію для всіх, він також додає кілька нових функцій. Це включає захист відстеження посилань, який видаляє трекери, вбудовані в багато посилань, доданих до електронних листів (включно з тими, що додаються до зображень).

Він також розгортає розумнішу функцію шифрування, яка перетворює посилання за допомогою незашифрованого з’єднання “http://” на безпечне посилання “https://”. URL-адреса, яка використовує HTTPS, запобігає хакерам або вашому постачальнику послуг Інтернету (ISP) бачити, як ви взаємодієте з веб-сайтом. Наразі ця функція підтримує зростаючий список із 28 мільйонів сайтів.

Крім того, DuckDuckGo тепер дозволяє вам відповідати зі своєї качиної адреси, незалежно від того, використовуєте ви приватну чи особисту. Це може допомогти приховати вашу адресу електронної пошти, коли ви відповідаєте компанії чи особі, для якої ви, можливо, не хочете знати вашу особисту адресу чи особу. Але оскільки електронний лист насправді надсилається з вашого особистого клієнта електронної пошти, наприклад Gmail, DuckDuckGo каже, що «не може гарантувати, що електронний лист не міститиме вашу адресу для пересилання чи будь-який інший особистий ідентифікатор».

DuckDuckGo також випустив нову інформаційну панель самообслуговування, яка дозволяє змінювати адресу пересилання, а також вносити будь-які інші зміни у ваші облікові записи duck. Ви можете випробувати бета-версію самостійно, використовуючи розширення DuckDuckGo для Firefox , Chrome і Edge , або ви можете отримати доступ до нього через веб-переглядач DuckDuckGo Privacy Browser для iOS , Android і Mac (який все ще перебуває в бета-версії).

«Найбільшою загрозою для конфіденційності електронної пошти є трекери в електронних листах і профілювання, яке відбувається через вашу адресу електронної пошти», — сказав Омід Маджді, керівник продукту DuckDuckGo, у заяві The Verge . «Захист електронної пошти DuckDuckGo вирішує обидві ці проблеми і робить це простим способом — та сама папка «Вхідні», більше конфіденційності — і ми раді зробити бета-версію відкритою для всіх».

Поділитися
Exit mobile version