Facebook запускає “клон” Pinterest

3 хв. читання

Додаток Hobbi від підрозділу нових продуктів Facebook виглядає майже так само, як Pinterest. Hobbi – це програма для спільного використання фотографій, де Ви можете фіксувати та організувати свій творчий процес” – наприклад, кулінарія, випічка, декоративно-прикладне мистецтво, фітнес чи декор для дому.

Як пишуть на TheVerge,  додаток організовує фотографії проектів у колекції, щоб користувачі могли відслідковувати їх прогрес у часі. У ньому поки що немає компонента  обміну контентом через соціальні мережі, але Hobbi можна використовувати для створення відео з матеріалу проектів після їх закінчення, щоб ними ділитися.

Facebook представив свою команду з експериментів над новими продуктами минулого літа. Її мета – розробка експериментальних додатків поза основними брендами компанії. Поки що її продукція включала додаток для створення мемів під назвою Whale, додаток Bump у соціальних мережах та музичний DJ-додаток Aux. Жоден не досяг значного успіху.

facebook hobbi main 1280x720 1

Додаток Hobbi був випущений у Колумбії, Бельгії, Іспанії та Україні, а також він був зафіксований в App Store на телефоні, власник  якого зараз перебуває в США. Hobbi сумісний із пристроями iPhone, iPad та iPod touch, на яких працює iOS 11.0 або новішої версії.

Яким чином, Hobbi впишеться у загальний бренд Facebook, незрозуміло, але компанія раніше заявляла, що “очікує багато помилок” від своєї команди з експериментальних продуктів (NPE), і що програми можуть бути закриті, якщо вони не будуть корисними та популярними,

Нагадаємо, популярні поштові додатки для iOS і Android “обробляють” дані з поштових скриньок користувачів і потім продають створені на основі цієї інформації продукти клієнтам у сфері фінансів, туризму та електронної комерції.

Також фішинговий механізм створили двоє правопорушників для заволодіння криптовалютою. Під час виконання користувачем переказу криптовалюти відбувалася підміна криптогаманця отримувача, і гроші направлялись зловмисникам.

Окрім цього, зловмисник за допомогою системи онлайн-платежів банківських установ, які не є резидентами України, заволодів грошовими коштами українського банку.

Зверніть увагу, найбільш привабливою для хакерів мобільною операційною системою є Android. Так, 99% мобільних шкідливих програм виявляюють саме на пристроях під управлінням цієї ОС, йдеться у звіті з кібербезпеки мобільних пристроїв за 2019 рік компанії ESET.

До речі, образливі та провокативні повідомлення, знущання в коментарях, навмисне створення конфліктних ситуацій — все це типові прояви тролінгу в Інтернеті. Часто юні користувачі не в змозі боротися з цим самостійно, а батьки не розуміють що це та як захистити власну дитину. Як знизити тиск на підлітка, який вже став жертвою тролінгу в Мережі, а також уникнути цього, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version