Google покращує додаток Chrome чотирма новими пошуковими функціями

3 хв. читання

Нові функції, призначені для мобільного додатку Chrome, показуватимуть пропозиції, популярні теми та інші цікавинки при спробі запустити пошук.

1091643

Ті з вас, хто використовує Chrome на своїх мобільних пристроях, знайдуть кілька корисних нових опцій при наступному запуску браузера. У блозі, опублікованому в середу, компанія Google представила чотири нові функції для свого мобільного браузера, кожна з яких призначена для пошуку необхідної інформації під час перегляду веб-сторінок. Всі чотири функції орієнтовані на Chrome для Android, хоча дві з них працюватимуть і на iPhone.

Читайте також: Завдяки цьому оновленню Google Chrome перестане розряджати акумулятор

Щоб скористатися новими функціями, переконайтеся, що ви оновили Chrome до останньої версії на своєму пристрої.

Перегляд релевантних пошукових пропозицій

У Chrome для iOS або Android тепер ви можете бачити релевантні пошукові пропозиції на основі поточної веб-сторінки. У прикладі, наведеному в блозі Google, можливо, ви читаєте статтю про Японію, готуючись до подорожі. Натисніть на адресний рядок у Chrome, і з’явиться новий розділ “Пов’язані з цією сторінкою” із запропонованими варіантами пошуку, наприклад, ресторанів і туристичних об’єктів Японії. Натисніть один із пошукових запитів, щоб дослідити його.

Переглянути відповідні пошукові пропозиції | Google

Читайте також: 8 розширень для Google Chrome, які полегшать вам життя

Знаходьте популярні пошукові запити

У Chrome для Android ви можете переглядати популярні пошукові запити в адресному рядку. Відкрийте нову вкладку, торкніться адресного рядка та прокрутіть екран униз до розділу “Популярні пошукові запити”. Торкніться будь-якого популярного елемента, щоб побачити результати пошуку за цією темою. Google обіцяє, що ця функція стане доступною для користувачів iPhone пізніше цього року.

Знайти трендові пошукові запити | Google

Читайте також: Кожен користувач Google Chrome має натиснути цю кнопку зараз

Досліджуйте пов’язані пошукові запити за допомогою Touch to Search

Google вже давно пропонує функцію “Touch to Search”. Натисніть і виберіть слово або фразу на веб-сторінці, і з’явиться меню з командами для копіювання, публікації та пошуку за виділеним текстом. Тепер у Chrome для Android з’явиться ще одна частина інформації. У нижній частині екрана ви побачите посилання, пов’язане з вибраним елементом, яке можна натиснути, щоб побачити пов’язані результати пошуку.

Читайте також: Як переглянути інформацію про свої платіжні картки в Google Chrome?

Переглянути більше пропозицій для пошуку

Почніть вводити певну фразу в адресному рядку Chrome, за якою ви хочете запустити пошук. Раніше браузер показував шість пропозицій або прогнозів, які допомагали вам у пошуку. Тепер їх кількість збільшилася до 10. Просто прокрутіть список пропозицій вниз і торкніться тієї, що відповідає темі, яку ви шукаєте. Ця функція вже з’явилася на пристроях Android, тепер вона доступна і для користувачів iOS.

Поділитися
Exit mobile version