Google збільшила виплати за викриття багів

3 хв. читання

Google збільшила загальну суму винагороди за виявлення уразливостей в наборі хмарних служб Google Cloud Platform (GCP). Тепер дослідники безпеки можуть заробити до $ 313 337 в рамках програми Vulnerability Reward Program.

У минулому році загальна сума виплат склала $ 100 000 за виявлення уразливостей в хмарній платформі, але в нинішньому році загальна сума збільшена до $ 313 337 і буде розділена на шість місць. Сума найбільшої винагороди складе $ 133 337, другого і третього місця – $ 73 331, четвертого – $ 31 337, а за останні два пропонують по $ 1 000.

“Як і в минулому році, дослідникам необхідно подати заявки, щоб мати право отримати винагороду. Інформація про уразливість в одному звіті не обмежена. Фахівці можуть подати кілька заявок, по одній на кожне місце”, – повідомляється в блозі Google.

За словами Google, компанія в 2019 році виплатила дослідникам більше $ 6,5 млн в рамках програм винагороди за виявлені уразливості, а з моменту запуску першої програми в 2010 році – понад $ 21 млн.

Google men

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, використовуючи реквізити платіжних карток громадян інших держав, зловмисник купував товари в Інтернет-магазинах. Далі продавав їх у соціальних мережах українцям.

Окрім цього, прогалини в безпеці знайдені в продуктах Amazon, Apple, Google, Samsung, Raspberry, Xiaomi, а також точках доступу від Asus і Huawei.

До речі, рекламні агенції, що надавали послуги з розміщення реклами, в тому числі на сайтах онлайн-кінотеатрів, своєю діяльністю забезпечували функціонування ресурсів з піратським контентом.

Також довгий час більшість користувачів вважали, що загроз для Linux значно менше, ніж для Windows чи macOS. Однак останнім часом комп’ютерні системи та додатки на базі цієї операційної системи все частіше стають об’єктами атак кіберзлочинців.

Поділитися
Exit mobile version