Хочете побачити, скільки у вас однозіркових рейтингів Uber? Ось як це зробити

3 хв. читання
uber will now let you see what drivers really think ofyou heres where you can find your rider rating breakdown scaled 1

Останнє оновлення програми Uber дозволяє користувачам переглядати свої попередні оцінки. Компанія також зібрала своїх водіїв для отримання п’яти порад, як покращити ці показники.

Ви коли- небудь замислювалися, чому ваш рейтинг Uber не був хоча б 4,9? Ви завжди вітаєте водія, займаєтеся своїми справами і даєте щедрі чайові. Отже, що дає ваша оцінка не – 5,0? Якщо ви 5-зірковий пасажир Uber, ви отримаєте найкращих (і найвибагливіших) водіїв, швидкий час відповіді та надійно якісне обслуговування. Якщо ваш рейтинг гірший, менше водіїв, можливо, захочуть відчинити вам свої двері, і ви можете сісти на автобус.

Цього тижня компанія випустила оновлення для iOS і Android, яке дозволяє користувачам переглядати свої попередні рейтинги водіїв і мати можливість самостійно підрахувати середнє значення. Хоча ви не зможете побачити оцінки на основі водія та дати, ви можете побачити, скільки 1, 2, 3, 4 і 5 ви накопичили протягом своєї подорожі Uber.

ЯК ПЕРЕГЛЯНУТИ СВОЇ ПОПЕРЕДНІ ОЦІНКИ З ПРОГРАМИ:

  1. У додатку Uber для iOS або Android торкніться зображення профілю у верхньому правому куті, а потім — Налаштування.
  2. Проведіть пальцем вниз, торкніться «Конфіденційність», а потім «Центр конфіденційності» .
  3. Проводьте пальцем по середній каруселі віджетів, доки не знайдете один із запитом: “Бажаєте переглянути підсумок того, як ви використовуєте Uber?
  4. Відкривши, проведіть пальцем униз до поля «Оцінки» та торкніться «Переглянути оцінки» .
  5. Тепер ви повинні побачити діаграму з кількісною оцінкою всіх оцінок, які ви отримали в минулому. Uber покаже лише результати ваших останніх 500 поїздок.

ПОРАДИ UBER ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ВАШОГО РЕЙТИНГУ:

Поряд із новою функцією даних, Uber поділився п’ятьма порадами, які, на думку водіїв, є найкращими методами отримання високих рейтингів:

  1. Не грюкайте дверима. Це найбільш цитована причина, чому водії дають низькі оцінки, оскільки нікому не подобається пошкоджений автомобіль.
  2. Завжди прибирайте за собою. Водій не повинен забирати сміття чи непотрібні предмети, які ви залишаєте.
  3. Завжди пристібайтеся. Пристебнувши ремінь безпеки, поїздка стане безпечнішою для вас і водія.
  4. Будьте уважні до часу водія. Ви повинні бути готові сісти в Uber, коли він прибуде, і вийти, коли прибудете до місця призначення.
  5. Ставтеся з повагою до водія та автомобіля. Як і у випадку з будь-якою послугою для клієнтів, ви завжди повинні ставитися до інших так само, як хочете, щоб ставилися до вас.

Джерело: ZDNet

ТЕГИ:
Поділитися
Exit mobile version