Instagram посилює безпеку через нові функції

1 хв. читання

Фотомережа Instagram, яка налічує вже понад 1 млрд користувачів, запроваджує верифікацію для популярних екаунтів.

Про це пише KFundMedia з посиланням на Reuters.

У середині серпня така процедура вже з’явилася у Facebook, найпопулярнішій соціальній мережі світу, якій і належить Instagram.

В Instagram з’явиться функція «Про цей обліковий запис», завдяки якій користувачі зможуть бачити рекламні пости, надіслані зі сторінки, країну, де зареєстрований обліковий запис, зміну імені користувача за попередній рік і деякі інші дані.

«Для нас дуже важливо убезпечити нашу платформу від людей з недобрими намірами. А тому ми постараємося гарантувати вам, що персоналії, на яких ви підписані, і сторінки, з якими ви взаємодієте, є такими насправді, і знешкодити зловмисників до того, як вони завдадуть шкоди», – коментує співзасновник і технічний директор Instagram Майк Крігер.

Компанія також запроваджує можливість використовувати сторонні додатки, такі як DUO Mobile і Google Authenticator, для двофакторної аутентифікації, яка посилює безпеку входу в обліковий запис.

Двухфакторная аутентифікація надає додатковий рівень безпеки поверх імен користувачів і паролів, пропонуючи користувачам отримувати інформацію, до якої у них є доступ.

Instagram у вівторок, 28 серпня, вже запровадив додатковий запит підтвердження для інстаграмерів з великим охопленням.

Поділитися
Exit mobile version