Користувачі матимуть більше контролю над оновленнями Windows 10

2 хв. читання
windows 10

Microsoft надасть користувачам більше контролю над оновленнями системи, що особливо приємно для тих, хто не є шанувальником агресивного підходу корпорації щодо оновлень. Про це повідомляє Ubergizmo. Це означає, що користувачі зможуть вибрати, коли потрібно інсталювати останні оновлення операційної системи.

Також користувачі, які не хотіли б інсталювати останні оновлення, можуть продовжувати отримувати щомісячні оновлення безпеки, не додаючи нових функцій до своєї операційної системи.

Нововведення буде наділене розумними функціями, які знатимуть, коли Ви використовуєте комп’ютер, тому Ви не отримуватимете повідомлень про оновлення, а також матимете можливість призупинити функцію та щомісячні оновлення на строк до 35 днів.

Нагадаємо, баг у Windows 10 (версія 1903) призводить до появи “синього екрану смерті” (BSOD) при запуску деяких ігор з античітінговим ПЗ. Microsoft стало відомо про проблему ще на початку року під час тестування попередніх збірок.

До речі, щоб позбавити себе від сюрпризів та звільнити місце на жорсткому диску комп’ютера під управлінням Windows 10, слід видалити пробні програми і утиліти, завантажені виробником. Останнім часом у Windows 10 видаляти програми та додатки стало дуже легко.

Також Windows 10 дозволяє встановлювати додатки і програми з різних джерел, а з недавніх пір у Windows 10 з’явилася можливість встановити рівень допуску установки програми, як на MacOS.

Окрім цього, Windows 10 має цікаву функцію “Фокусування уваги” (Focus Assist) – щось на кшталт режиму “Не турбувати”, який дозволяє заборонити інформування та повідомлення від застосунків, системи та людей у певний час.

Поділитися
Exit mobile version