Кращі застосунки для “прокачки” Вашого iPhone

3 хв. читання
FILE - A Friday, Sept. 16, 2016 file photo of a customer setting up his new iPhone 7 Plus, right, as he switches from the iPhone 6 at the Apple Store on Michigan Avenue, Chicago, IL., during the release of the Apple iPhone 7. Dutch police arrested five Romanian men suspected of stealing iPhones worth 500,000 euros ($590,000) in a dangerous heist on a moving truck, a spokesman said Monday, July 31, 2017. (AP Photo/Kiichiro Sato, File)

Новенький iPhone з магазину згодиться для дзвінків та відправлення повідомлень. А щоб використовувати усі можливості цього гаджета, потрібно встановити ряд застосунків, які допоможуть полегшити Вам життя.

Нижче наведено список додатків, які можуть бути корисними для Вас.

Flipboard

flipboard

Flipboard – застосунок, який допоможе Вам бути в курсі останніх новин і сенсацій. Ви просто завантажуєте програму на свій iPhone та запускаєте її. Під час першого запуску для Вашої ж зручності потрібно визначитися з тематиками, які для Вас більш цікаві. І все. Тепер Ви будете в курсі найсвіжіших новин і для цього Вам не доведеться переглядати купу сайтів чи перегортати безліч газетних сторінок.

Wunderlist

Ваш день розплановано за хвилинами? Треба все встигнути і нічого не забути? Тоді Вам стане у нагоді менеджер завдань Wunderlist. Програма досить проста і зручна у використанні, має широкий функціонал. З її допомогою Ви зможете створювати списки, проекти, завдання, додавати файли, ділитися завданнями для спільного обговорення і синхронізуватися з календарем. Окрім того, ця програма працює і на Apple Watch.

Spark

Якщо Вам не вистачає можливостей вбудованого поштового клієнта від Apple, то ви можете скористатися Spark.

Крім підтримки всіх можливих популярних поштових сервісів, на зразок Gmail, Outlook, iCloud, Yahoo, додатком можна управляти жестами, є push-повідомлення, що настроюються на панелі, менеджер файлів. У додатку просто купа зручних функцій, причому безкоштовно.

Snapseed

Для любителів фотографуватися стане у пригоді Snapseed – потужний фоторедактор з дуже простим інтерфейсом і купою можливостей. З його допомогою Ви зможете обрізати фото, коректувати фото з фільтрами, розпізнавати обличчя, додавати їм посмішки, змінювати кут нахилу, змінювати фон, робити автоматичне ретушування.

Перекладач Google

Перекладач Google – програма, яка не одноразово стане у нагоді. Він вміє перекладати з 80 мов, автоматично визначати мову, підтримує голосове введення, функцію “Фотопереклад”, а також приклади вживання окремих слів і фраз. Єдиний недолік – для роботи вимагає підключення до Інтернету.

Convertible

Корисний застосунок для конвертації величин з зручним віджетом. Вміє навіть переказувати валюту 160 країн світу.

LastPass Password Manager

Зручний застосунок для зберігання конфіденційної інформації: паролі, інформацію про кредитні картки, документи. Ви запам’ятовуєте всього один пароль – для входу до LastPass Password Manager, а всі інші паролі пам’ятає програма. За збереження всіх даних відповідає надійний захист 256-бітовим AES-шифруванням.

Є навіть зручний генератор паролів і функція перемикання профілів.

Wikipanion

Застосунок для тих, хто любить шукати щось нове у Вікіпедії. За допомогою програми зручно шукати статті, переходити від статті до статті. Крім цього, вона збереже історії відвідувань та уподобань. Якщо стаття Вам сподобалася, то є можливість поділитися нею з друзями.

Shazam

Застосунок Shazam допоможе визначити назву пісні і її виконавця за окремим прослуханим фрагментом.


Досить включити iPhone, запустити Shazam і натиснути кнопку “Розпізнати”. Що характерно, додаток розпізнає музику в умовах сильної зашумленості і при різких сторонніх звуках.

Джерело: Сегодня.ua

Поділитися
Exit mobile version