“Київстар” заявляє, що був першим з Mobile ID

1 хв. читання
mobile id 22

“Київстар” першим з мобільних операторів України запустив послугу Mobile ID у дослідну експлуатацію. Про це заявляють у компанії “Київстар”, пише Цензор.НЕТ.

“Київстар” першим з мобільних операторів запустив послугу Mobile ID у дослідну експлуатацію для частини корпоративних абонентів ще в грудні 2017 року. Найближчим часом послуга стане доступною для всіх абонентів компанії”, – зазначає прес-служба оператора.

Раніше Офіс реформ Харкова заявив, що спільно з компанією Vodafone уперше в Україні запустив у місті технології Mobile ID.

Нагадаємо, офіційний старт технології Mobile ID в Україні дали 7 листопада 2018 року. У цей день також офіційно почав діяти електронний цифровий підпис.

Mobile ID або мобільний паспорт – це інноваційна технологія, яка дозволяє здійснювати електронну ідентифікацію особи. У перспективі Mobile ID може застосовуватися всюди, де сьогодні потрібно пред’явити паспорт. Особисті дані та цифровий підпис людини записуються на SIM-карту, тому систему можна використовувати замість паспорта та ідентифікаційного коду.

Поділитися
Exit mobile version