Не можете розблокувати iPhone? Вихід є – ціна питання $ 3900

1 хв. читання
iphone block

Новий сервіс із розблокування мобільних пристроїв запускає компанія DriveSavers. Завдяки інновації можна отримати доступ до заблокованого iPhone, повідомляє ITC.ua.

Як відомо, заблокований смартфон Apple не можливо розблокувати без паролю або біометричних даних його власника. Однак DriveSavers гарантує, що її сервіс виконає цю дію без перешкод. Щоправда, не безкоштовно, а за 3 900 доларів США. Для розблокування компанія може  попросити певну документацію, наприклад, свідоцтво про смерть, заповіт, судові або юридичні документи.

Компанія DriveSavers наголошує на тому, що даний сервіс перший в своєму роді і створений виключно для споживачів. Сервісом можуть скористатися тільки користувачі, які мають хороші наміри. Наприклад, у випадку, коли пристрій заблокований через велику кількість невдалих спроб входу, а також, якщо необхідний доступ до інформації, яка зберігається на смартфоні людини, яка померла.

Також, у компанії запевняють, що правоохоронні органи не матимуть можливості скористатися даним сервісом.

Відкритим залишається питання: яким чином DriveSavers отримують доступ до заблокованого iPhone.  Можливо, компанія використовує щось на кшталт GrayKey або має свій унікальний інструмент.

Поділитися
Exit mobile version