Netflix каже, що могла читати перписку користувачів Facebook, але не робила цього

1 хв. читання
facebook data

Компанія Netflix заявляє, що не читала переписку користувачів соціальної мережі Facebook, яка, згідно з новим розслідуванням The New York Times, надавала доступ до даних користувачів.

Як стверджує компанія, вона мала технічну можливість для перегляду і навіть видалення повідомлень, але ніколи нею не користувалася. Також сервіс повідомив, що припинив співпрацю з соцмережею в питанні інтеграції, пише Медіаняня.

У 2014 році потоковий сервіс Netflix представив користувачам функцію, яка дозволяє рекомендувати телешоу та фільми своїм друзям через Messenger або безпосередньо на сайті Netflix.

Згідно з даними сервісу, у нього була інформація про списки друзів, які вирішили скористатися цією функцією, але в особистих повідомленнях ніхто не рився.

“Ми ніколи не мали доступу до особистих повідомленнями користувачів Facebook, ніколи не просили про таку можливість. Понад рік ми пробували різні варіанти публічного просування нашого сервісу. Але соціальна інтеграція Facebook ніколи не користувалася особливою популярністю, тому ми припинили співпрацю ще в 2015 році”, – пояснив представник Netflix.

Facebook також стверджує, що компанії, у яких був преміальний доступ, не змогли б бачити особисту інформацію та листування користувачів без їх дозволу. З огляду на всі скандали навколо соцмережі, що трапилися за останній рік, у це віриться насилу.

Поділитися
Exit mobile version