Нова функція Windows 10 дозволяє отримати доступ до файлів на смартфоні

2 хв. читання
windows 101

Хоч з моменту релізу операційної системи Windows 10 вже минуло три роки, однак Microsoft активно працює над її покращенням.

Так, 1 серпня, розробники випустили нову збірку десятої ОС Windows 10, яка вже доступна всім бажаючим у рамках програми Windows Insider. Про це пише Український телекомунікаційний портал.

Нова версія Windows 10 містить вкрай корисну функцію – нова програмна утиліта Your Phone дозволяє отримати доступ до файлів, що зберігаються в пам’яті смартфона на базі операційної системи Android.

Ці файли можна використовувати, наприклад, в презентації, або ж надсилати електронною поштою. Нововведення реалізовано на рівні системи без використання стороннього ПЗ.

За допомогою Your Phone можна отримати доступ до файлів, які зберігаються на Android-смартфоні. Для цього достатньо лише видати програмі дозвіл, а все інше вона зробить сама. Користувач Windows 10 буде бачити всі файли з мобільного пристрою так, немов вони знаходяться на флешці. Усі фотографії, відеоролики, музичні треки та інші файли доступні для використання всередині Windows 10 без обмежень.

У майбутньому Microsoft обіцяє додати в Your Phone підтримку iPhone, щоб з смартфонів «яблучної» корпорації також можна було «витягувати» будь-які дані з пам’яті. Однак, швидше за все така можливість буде неповною, оскільки операційна система iOS містить багато обмежень.

На даний час Windows 10 підтримують всі смартфони та планшети, які працюють на базі Android 7.0 Nougat та новіших версіях.

Поділитися
Exit mobile version