Нове обладнання для роботи Інтернету речей представила Cisco

2 хв. читання
iot 3

Нові продукти у галузі Інтернету речей представила компанія Cisco на конференції в Барселоні, пише “Компьютерное обозрение“. На Cisco Live показали нові промислові комутатори Catalyst і промислові маршрутизатори з інтеграцією сервісів, спеціально розроблені для роботи в IoT-середовищі.

Вся апаратура функціонує на базі операційної системи IOS XE, яка забезпечує роботу мереж на рівні кампусу, філії та глобальної мережі (WAN). Управління новими платформами здійснюється системою Cisco DNA Center, що надає замовникам повний централізований огляд подій в кампусних, філіальних і IoT-середовищах.

У співпраці з галузевими партнерами Cisco розробила три нові рекомендовані архітектури Cisco Validated Design для IoT-проектів, перевірені і протестовані, які довели свої можливості в плані досягнення бізнес-результатів. Застосування рекомендованих архітектур Cisco Validated Designs дозволяє замовникам і партнерам прискорити перехід від дослідної експлуатації до перспективного масштабного розгортання.

“Коли ми говоримо про Інтернет, ми говоримо про бізнес-результати. А починається все з безпечного зв’язку як основи будь-якого IoT-проекту. Забезпечуючи масштабованість, гнучкість і інформаційну безпеку, ми перетворюємо мережу в конкурентну перевагу наших замовників, – сказала Ліз Чентоні (Liz Centoni), старший віце-президент і генеральний менеджер підрозділу Cisco, що займається розробкою IoT-систем. – Більш того, пропонуючи нову програму DevNet IoT Developer Center, ми надаємо тисячам партнерів і розробників можливість працювати на нашій IoT-платформі”.

Поділитися
Exit mobile version