Перший у світі смартфон з гнучким дисплеєм випередив Samsung та LG

3 хв. читання

Сьогодні на ринку представлена незліченна кількість смартфонів з різноманітними функціями на будь-який смак, тому здивувати чимось новим досить важко. Але днями було представлено ґаджет, який є першим у своєму роді – складаний смартфон Royol FlexPai з гнучким дисплеєм.

Перший в світі складаний смартфон з гнучким дисплеєм представила китайська компанія Royol, повідомляє seMobile.

flay pai 4

Хто перший

Samsung і LG уже багато років працюють над смартфонами з гнучкими дисплеям, і вони збираються представити їх найближчим часом. Але їх випередили.

Еван Бласс повідомив, що LG представить свій складаний смартфон на виставці Consumer Electronics Show в січні.

Ice Universe заявляє, що на CES і Mobile World Congress буде анонсовано уже три складаних смартфона, не враховуючи Samsung, який, як очікується, також почне масове виробництво схожих пристроїв у 2019 році.

Але китайська компанія під назвою Royol Technology, очевидно, залишила позаду всі відомі бренди. Вона щойно представила FlexiPai — смартфон, який перетворюється в планшет з 7,8-дюймовим гнучким AMOLED-дисплеєм.

Що має FlexPai?

Royol FlexPai також є першим пристроєм, який оснащений поки ще не анонсованим флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 8150. Смартфон має товщину 7,6 мм в розгорнутому стані. В складеному режимі пристрій пропонує 4,5-дюймовий дисплей (та широку бокову панель).

В смартфоні також є дві камери з 16-мегапіксельним основним сенсором та 20-мегапіксельним сенсором з телефото об’єктивом.

Ціни

Очікується, що ціни будуть починатися від $1290 за модель з 6Гб/ 128 Гб пам’яті до $1860 за версію з 8Гб/ 512 Гб пам’яті. Смартфон надійде в продаж в листопаді.

Хоча Royol FlexPai, безумовно, став першим гнучким мобільним пристроєм, далеко не факт, що користувачі захочуть витратити $1300 та більше на пристрій від невідомого бренду.

Кілька відеороликів показують пристрій – це товстий та широкий смартфон, коли він згорнутий. Також він має помітний згин посередині, коли розгортається. На перший погляд, Royol FlexPai не схожий на ґаджет, який можна з легкістю покласти до кишені або без побоювання кинути в сумку з ключами.

З іншого боку, як і в новому Nubia X, смартфону потрібна тільки одна камера, оскільки Ви можете використовувати частину дисплея в якості відеошукача незалежно від того, хочете Ви селфі чи звичайний знімок.

Поділитися
Exit mobile version