Новинку від Apple зламали, – Forbes

1 хв. читання
iphone apple e1567426546553

Фахівці ізраїльської компанії з розробки програмного забезпечення Cellebrite заявили, що мають інструменти для зламу не тільки останнього iPhone X із операційною системи Apple iOS 11, але й будь-якої моделі iPhone і iPad, що працюють на операційних системах від iOS 5 до iOS 11. Про це повідомляє американський журнал Forbes, посилаючись на анонімних інформаторів в правоохоронних органах і спецслужбах США.

За даними Forbes, у листопаді 2017 року фахівці Cellebrite на замовлення міністерства внутрішньої безпеки США успішно зламали iPhone X підозрюваного в контрабанді зброї Абдулмаджида Саїді, у справі якого перше судове слухання відбудеться у липні 2018 року.

У Cellebrite ніколи не робили гучних заяв про злам iOS-пристроїв, але і не приховували, чим заробляють на життя. У рекламних матеріалах на офіційному сайті компанії детально описані послуги та перелік пристроїв iOS і Android, які компанія може зламати за відповідну плату. У списку фігурують не тільки iPhone, але і смартфони Samsung Galaxy і Galaxy Note, а також модулі інших Android-виробників.

За оцінками Forbes, вартість зламу одного пристрою у Cellebrite може коштувати близько 1,5 тисячі доларів.

Джерело: ITC.ua

Поділитися
Exit mobile version