Погляд в майбутнє: Windows 10 зробили придатною для ґаджетів з гнучкими екранами

1 хв. читання
flexible 2

Компанія Microsoft випустила революційне оновлення операційної системи Windows 10, зробивши її універсальною. В основі платформи знаходиться ядро Windows Core, яке можна використовувати на смартфонах, планшетах, ноутбуках, телевізорах, а також будь-яких інших електронних ґаджетах, пише AKKet.com.

Революційна особливість нової збірки в тому, що така вона призначена для електронних пристроїв найближчого майбутнього, здатних похвалитися гнучкими екранами, а також складними корпусами. Зараз над розробкою таких працюють Xiaomi, Dell, Lenovo, Google і Microsoft.

Особлива збірка десятої “вінди” на базі ядра Windows Core призначена спеціально для смартфонів, планшетів та інших ґаджетів, які можуть змінювати свою форму, а також володіти двома і більше екранами.

Експерти вважають, що нова версія Windows 10 буде публічно представлена у травні нинішнього року на спеціальній конференції, а фінальна стабільна збірка побачить світ у липні.

Очевидно, що нова платформа від Microsoft допоможе компанії здійснити її давню мрію – створити єдину операційну систему для всіх електронних пристроїв, починаючи від телефонів і закінчуючи банкоматами. Чи вдасться це зробити, покаже час.

Поділитися
Exit mobile version