Програма від ESET допоможе старій Windows XP боротися із витоком даних

1 хв. читання
computer eset

Компанія ESET оновила програмне забезпечення для запобігання втрати конфіденційної інформації Safetica, повідомляє прес-служба компанії.

“Оскільки Microsoft перестала випускати оновлення та виправлення уразливостей для Windows XP, операційна система більше не може вважатися безпечною, – йдеться у повідомленні. – Саме тому оновлена версія Safetica буде останньою версією, яка підтримує Windows XP, а також Windows 2003 та 2008.”

Отже, Safetica версії 8.4 – це:

  • відображення груп безпеки та департаментів Active Directory у дереві користувачів;
  • розширені налаштування політик DLP для програм миттєвого обміну повідомленнями;
  • блокування веб-сайтів та додатків безпосередньо зі звітів Web Safetica;
  • оптимізація інтерфейсу.

Також оновлений продукт отримав захист від витоку конфіденційних даних через програми миттєвого обміну повідомленнями, наприклад, Slack, Teams або Skype. Крім цього, динамічне виявлення вмісту тепер сканує документи, відкриті в Adobe Acrobat Pro, тому коли ваші співробітники використовуватимуть цю програму, конфіденційна інформація буде захищена.

Довідка. Рішення Safetica — це всестороннє DLP-рішення, яке захищає від витоків конфіденційної інформації, а також дозволяє здійснювати моніторинг продуктивності працівників.

Нагадаємо, Cybercalm писав, що найпопулярнішою операційною системою в Україні залишається Windows – 86.99%.  Але якщо в Україні найбільш популярною залишається Windows 7 (43.81%), то у світі більшої популярності набула Windows 10 (47.46%).

Поділитися
Exit mobile version