Скандал в Apple: у смартфонах компанії знайдено серйозний баг

1 хв. читання

У технології FaceTime від Apple, яка здійснює  відео і аудіо дзвінки, знайшли серйозний баг.  Він дозволяє під час дзвінка відразу ж почути звук, що надходить з телефону абонента, до того, як він прийме або відхилить вхідний дзвінок, пише The Verge.

Ось як це відбувається: ви починаєте називати когось через FaceTime Video з програми Phone. Перед тим, як ця особа відповість, ви можете провести пальцем вгору, щоб додати свій номер телефону до виклику. Як тільки ви додасте, FaceTime відразу вважає, що це активний конференц-дзвінок і починає відправляти звук особи, якій ви телефонуєте.

Іншими словами, якщо ви бачите, що на ваш iPhone надійшов відеодзвінок FaceTime, цілком можливо, що людина, яка дзвонить вам, може слухати ваш мікрофон, перш ніж ви піднімете трубку.

Відзначається, що працює цей баг працює як з аудіо, так і відео дзвінками, дозволяючи не тільки почути, а й побачити співрозмовника.

IMG 0563

Важливо: щоб відключити FaceTime на своєму iPhone, iPad, перейдіть в додаток “Налаштування” – розділ FaceTime – і переведіть тумблер активації в неактивний стан.

До речі, в Apple заявили, що знають про це недолік і пообіцяли виправити його в новому оновленні програмного забезпечення, яке вийде на цьому тижні.

 

Поділитися
Exit mobile version