У Кіберпонеділок інтернет-магазини пропонують знижки до 90%

3 хв. читання

Сьогодні, 26 листопада, тільки 24 години інтернет-магазини України пропонують знижки до 90%. Пов’язано це із так званим Кіберпонеділком (Cyber Monday), який є онлайн-версією “Чорної п’ятниці”, пише УНІАН.

Як правило, найбільші знижки в Cyber Monday встановлюються на електроніку, побутову техніку, смартфони та інші гаджети.

Що модна придбати зі знижкою?

Більшість роздрібних інтернет-магазинів пропонують в цей день (а іноді навіть і тиждень) великі знижки, аж до 90%, та спеціальні пропозиції, щоб заманити своїх «святкових» покупців. Тим більше, що доступність і простота онлайн-покупок сьогодні приваблюють багатьох.

Online shopping

У цьому році у Кіберпонеділку в Україні братимуть участь усі найбільші інтернет-магазини країни, в яких ви зможете придбати товари повсякденного попиту, одяг, товари для дому, побутову техніку.

Магазини побутової техніки та електроніки, що приймають участь у Cyber Monday: Розетка, Комфі, Ельдорадо, Фокстрот. За гаджетами варто заглянути в: Цитрус, Moyo. Одяг та взуття можна буде придбати в: Answear, Lamoda.ua, Eobuv.com, Kedoff.net, Gepur, Модна Каста, Міратон і багатьох інших. Серед китайських торгових майданчиків, які візьмуть участь у Кіберпонеділку, варто звернути увагу на: Gearbest, AliExpress, TinyDeal, Banggood, Geekbuying, LightInTheBox. Ну і серед американських онлайн-магазинів не можна не відзначити: Asos.com, Best Buy, Amazon.com, Victoria`sSecret.com, Walmart, 6pm, Michael Kors.

Як уберегтися від обману під час Кіберпонеділка?

Придбаний непотрібний або бракований товар при наявності чека можна повернути протягом 14 днів. Винятком є продовольчі товари, ліки, предмети гігієни, іграшки, білизна, друковані видання, ювелірні вироби. Також перед придбанням товару слід перевірити, чи реальна ця знижка: часто товари, позначені великою знижкою продаються за ту ж ціну, що і в “знижки”, а іноді — навіть дорожче. Найбільш надійний спосіб уберегтися від шахраїв — заздалегідь вивчити ціни на необхідні товари. Для цього в Google можна зайти в «Google покупки». Для великих світових торгових майданчиків розроблені окремі сервіси: AliTools, Aliexpress Shopping Assistant, Camelcamelcamel.

Варто врахувати переваги та недоліки інтернет-шопінгу. Купівля в Інтернеті дозволяє відкласти товар, призначений для придбання, до віртуального кошику. Це важлива перевага, вона дозволяє оперативно придбати вибраний товар, випереджаючи інших покупців. Однак в інтернеті важко перевірити стан продукції, тому безпечніше купувати без попередньої оплати. Пам’ятайте, що допомагає заощадити і сashback. Завдяки цьому інструменту, який застосовує багато банків у кооперації з торговими мережами, власник отримує частину витраченої суми на свій рахунок.

Поділитися
Exit mobile version