У MacOS знайшли приховану функцію зміни положення екрана

1 хв. читання
vertical mac

У налаштуваннях macOS захована корисна функція, яку точно оцінять користувачі вертикальних моніторів.

Apple дозволяє змінювати орієнтацію не тільки зовнішніх дисплеїв, але і вбудованого екрану Mac. Для цього треба відкрити “Системні налаштування” → “Монітор” з затиснутими клавішами Option ⌥ і Command ⌘. У розділі “Монітор” з’явиться новий параметр, який відповідає за поворот зображення.

Якщо нічого не вийшло, закрийте налаштування системи, а потім відкрийте знову з затиснутими клавішами і .

При зміні орієнтації, зображення з екрану може пропасти. У такому випадку потрібно перезавантажити Mac за допомогою затиснутої кнопки Power.

Нагадаємо, компанія Apple представить заміну iTunes на конференції розробників WWDC 2019. Компанія збирається відмовитися від iTunes, замінивши його кількома додатками “Apple Music”, “Книги” і “Підкасти”.

Також група кіберзлочинців Turla поширюють нові інструменти на основі PowerShell – фахівцями з кібербезпеки було виявлено декілька атак на дипломатичні установи в Східній Європі.

Окрім цього, активісти з групи дослідників vpnMentor Ноам Ротем (Noam Rotem) і Рен Локар (Ran Locar) виявили витік даних користувачів сервісу обміну фотографіями Theta360. Як наслідок витоку – скомпрометованими виявилися понад 11 мільйонів знімків, в тому числі тисячі фотографій, прихованих налаштуваннями приватності.

Поділитися
Exit mobile version