Viber vs Telegram: месенджери впровадили однакове оновлення

1 хв. читання
viber telegram

До останнього оновлення Viber була додана опція створення опитувань. Але до цього аналогічне впровадження створив Telegram. Тепер організовувати опитування можна як в спільнотах, так і в групових чатах. Про це пише TopMob.

Тепер давайте розберемося, чим відрізняються сервіси і яке нововведення є зручнішим.

Для того, щоб створити опитування в Viber буде потрібно виконати ряд простих дій: клацнути по іконці опитування, написати питання, а після заповнити варіанти з відповідями – до десяти штук. Відповісти на опитування також легко, необхідно лише лайкнути певну відповідь. Примітно, що підсумки демонструються в режимі онлайн. На відміну від Telegram, голосування в чатах повністю відкриті, тобто можна подивитися, хто з користувачів вибрав той чи інший варіант. У спільнотах ситуація протилежна, оскільки там опитування анонімні.

Подібна функція значно допоможе адміністраторам чатів і спільнот, бо вони зможуть дізнаватися думку аудиторії. Не виключено, що опція буде корисна і для рядових користувачів. Наприклад, вони зможуть запитати у знайомих, де відпочити у вихідний або в який кінотеатр краще піти.

Крім того, за останніми даними, месенджером Viber користуються близько 97 відсотків користувачів з України. При цьому загальне число зареєстрованих по всьому світу користувачів становить понад мільярд людей.

Поділитися
Exit mobile version