Як обійти функцію Activation Lock на пристроях iOS?

3 хв. читання

Функція Activation Lock на пристроях з iOS – це функція захисту, яка увімкнена, коли активована функція Find My iPhone (iPad, iPod).

Ось як її описує компанія Apple:

“Коли Ви вмикаєте функцію Find My iPhone на пристрої iPhone, iPad або iPod touch, Ваш Apple ID надійно зберігається на серверах активації компанії Apple і пов’язаний із пристроєм. З цього моменту потрібно ввести пароль Apple ID або пароль пристрою, перш ніж будь-хто зможе вимкнути функцію Find My iPhone, видалити пристрій або повторно активувати та використовувати свій пристрій”.

iPhone iPad

Функція Activation Lock (з англ. – блокування активації) відрізняється від паролю для пристрою iOS. Якщо у Вас виникли проблеми з блокуванням активації, на екрані відображатиметься зображення із запитом на отримання електронної пошти та паролю Apple ID.

 

Якщо у Вас виникли проблеми iз заблокованим пристроєм iOS, нижче описані дії, як допоможуть обійти Activation Lock на iPhone, iPad і iPod touch.

Як обійти блокування активації на iPhone, iPad і iPod touch?

  1. Якщо Ви не пам’ятаєте свою електронну пошту Apple ID, перегляньте її тут.
  2. Якщо Ви не можете запам’ятати пароль Apple ID, скидайте його тут.
  3. Якщо Ви не можете згадати свої питання безпеки, щоб скинути пароль Apple ID, зателефонуйте за номером 800-APL-CARE (800-275-2273), щоб дізнатися, чи є інші варіанти відновлення облікового запису.
  4. Якщо перелічені поради не працюють, відвідайте Apple Store з підтвердженням покупки, де зазвичай можна видалити блокування активації, але пристрій буде видалено в процесі.

Окрім вищезазначених кроків, інших легальних способів обійти блокування активації на iPhone та iPad немає. Трапляється, сторонні компанії пропонують послуги з розблокування пристроїв iOS, такі як GrayShift. Однак ці послуги, як правило, коштують тисячі доларів, та часто призначені для правоохоронних органів. Окрім цього, усі Ваші намагання з розблокування пристрою можуть стати марними після оновленням програмного забезпечення компанією Apple.

Одним із вийнятків є програма DriveSavers, яка позиціонує себе як “розблокувальник” пристроїв Apple. Однак майте на увазі, що більшість послуг з розблокування від третіх сторін – це шахрайство або тимчасовий ефект. Найкраще рішення – спробувати виконати вказані вище поради, аби відновити свій Apple ID та законно обійти блокування активації.

Джерело: 9to5mac.com

Поділитися
Exit mobile version