Як перезавантажити смартфони усіх модифікацій Galaxy S10?

2 хв. читання
samsung galaxy s10 line

Навіть остання флагманська лінійка від Samsung у складі Galaxy S10 , S10 Plus і доступного Galaxy S10e не застрахована від збоїв – навіть ці гаджети іноді можуть “зависати”. Давайте спробуємо розібратися, як же перезавантажити завислий Galaxy S10, S10 Plus або S10e,

Це питання не таке просте, як може здатися, пише Androidinsider. Вам потрібно, як і в деяких попередніх моделях від Samsung, одночасно утримувати дві кнопки – кнопку збільшення гучності та кнопку живлення. Однак Вам може здатися, що нічого не відбувається, оскільки утримувати комбінацію клавіш потрібно досить довго. Як стверджує виробник, не менше 7 секунд, а то й більше.

Крім того, навіть якщо пристрій вимкнувся і, як Вам здається, пішло в перезавантаження, це ще не означає, що все пройшло успішно. Вам потрібно дочекатися появи легкої вібрації. Це вже скаже Вам про те, що смартфон почав перезавантажуватись. Якщо вібрація не з`явилася, почекайте пару секунд і виконайте всю операцію ще раз з самого початку.

Якщо і це не допомогло або зависання трапляються дуже часто, варто віднести смартфон у сервісний центр.

Нагадаємо, що швейцарська компанія з інтернет-безпеки ImmuniWeb додала в свою платформу можливість проведення перевірок на відповідність вимогам Загального регламенту щодо захисту даних ЄС (GDPR).

До речі, інсталяція одного з головних нововведень в травневому оновленні Windows 10 May 2019 Update може призвести до непрацездатності віртуального середовища Windows Sandbox.

Важливо знати, що уразливість BlueKeep у службах віддаленого робочого столу може стати новим вектором для розповсюдження шкідливих програм. У разі використання уразливості кіберзлочинці зможуть отримати доступ до комп’ютера жертви без необхідних облікових даних або взаємодії з користувачем.

Також Google заявила, що додавання телефонного номера для відновлення може заблокувати всі автоматизовані спроби бота для доступу до облікових записів за допомогою облікових даних.

Поділитися
Exit mobile version