Як віддалено вийти з Gmail на загубленому пристрої? ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Втратили телефон Android або iPad? Хочете вийти з Gmail з пристрою, який Ви позичили члену родини? Не хвилюйтеся, Google дозволяє віддалено вийти з Gmail на будь-якому загубленому чи відсутньому пристрої.

Поки Ви маєте доступ до свого облікового запису Gmail, Ви можете використовувати функції конфіденційності облікового запису Google для віддаленого виходу з будь-яких підключених пристроїв.

Для початку відкрийте веб-сайт Gmail у своєму улюбленому браузері. Клацніть на піктограму профілю у верхньому правому куті, а потім виберіть опцію “Ваш обліковий запис Google“.

mail e1623917675642

Перейдіть на вкладку “Безпека“, а потім натисніть кнопку “Керувати пристроями” внизу розділу “Ваші пристрої“.

Ви побачите список усіх пристроїв, які наразі ввійшли у Ваш обліковий запис (за допомогою Gmail або інших служб Google). Знайдіть пристрій, з якого Ви хочете вийти, натисніть кнопку меню з трьома крапками, а потім виберіть опцію “Вийти“.

 

Google запитає Вас, чи впевнені Ви, що хочете вийти з пристрою. Цей крок видалить обліковий запис Google (і всі пов’язані дані) з пристрою. Переконавшись, натисніть кнопку “Вийти” для підтвердження.

Google моментально виходить з вибраного пристрою, якщо він у мережі. Якщо пристрій відсутній, вимкнений або не підключений до Інтернету, Google видалить обліковий запис, як тільки виявить, що пристрій відновився.

Якщо Ви хочете вийти з інших пристроїв, виконайте той самий процес у розділі “Ваші пристрої” на сторінці вашого облікового запису Google.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Поділитися
Exit mobile version