Як врятувати втрачені дані з Android-смартфона?

2 хв. читання
android smartphone 2

Нерідко користувачі пристроїв на Android опиняються у неприємній ситуації, коли потрібно отримати доступ до вже видалених файлів з девайса або відновити інформацію з уже непрацездатного смартфона або планшета.

Для того, аби виправити ситуацію, на комп`ютер можна встановити спеціальний додаток. Щоправда, задоволення це не безкоштовне.

Програм з подібними можливостями кілька, але на окрему увагу заслуговує EaseUS MobiSaver, пише iTechua. Утиліта дуже проста в обігу, тому розібратися з нею зможе навіть той, хто далекий від розблокування завантажувача і інших тонкощів Android-пристроїв.

Програма не лише відновлює втрачені або видалені дані з Android-пристроїв, але й також дозволяє відновити пристрій з помилкою операційної системи.

Додаток дозволяє отримати видалену інформацію майже з будь-якого Android-смартфона – потрібно тільки попередньо включити режим налагодження по USB.

Після підключення смартфона і запуску утиліти Вас зустріне стартовий екран, де і буде здійснюватися сканування. Програма автоматично визначить пристрій, проаналізує файли і покаже, які дані можна відновити. На весь процес йде від 2 до 10 хвилин залежно від кількості інформації.

За результатами перевірки у Вас буде можливість відновити файли, скопіювавши їх на свій комп`ютер. Це може бути історія листування в WhatsApp або унікальні музичні файли – від цієї програми нічого не сховається.

Варто відзначити ще одну функцію EaseUS MobiSaver – вона дозволяє відновити втрачені дані будь-якого виду.

Найчастіше ми видаляємо контакти, повідомлення та іншу інформацію, а в результаті важливі документи можуть виявитися недоступними. Навіть при пошкодженні смартфона додаток витягне всю потрібну інформацію.

Поділитися
Exit mobile version