З’явився новий сервіс захисту даних від Amazon

1 хв. читання
chrome user

Amazon Web Services запустила нову керовану послугу. Вона розроблена для підприємств, стурбованих проблемами забезпечення безпеки в умовах, коли все більше співробітників користуються внутрішніми програмами з мобільних пристроїв, пише “Компьютерное обозрение“.

Новий сервіс WorkLink реалізує інший підхід ніж приватні мережі (VPN). Вони створили закрите ізольоване поле, яке дозволяє працювати зі службовими веб-сайтами та додатками, не звертаючись до них безпосередньо.

Коли користувач відкриває веб-сторінку в Safari або Chrome, WorkLink відтворює її в ізольованому контейнері на хмарній платформі AWS. Сервіс WorkLink генерує інтерактивне графічне представлення веб-контенту, яке відправляє в браузер замість оригіналу. При цьому користувачі можуть працювати з такою веб-сторінкою як зі звичайною: друкувати, прокручувати і виділяти текст.

Відсутність прямого зв’язку між клієнтським пристроєм і додатком значно знижує небезпеку мобільного шкідливого ПЗ і зменшує ризик витоку даних.

https://youtu.be/Si2q7rhinMo

AWS пропонує WorkLink за $5 в місяць на одного активного користувача. Цей сервіс аналогічний існуючих послуг ізоляції браузера, які надають Symantec, Menlo Security і інші провайдери мережевого захисту. Їх рішення ізолюють не тільки внутрішні програми, а й контент з відкритою Мережі.

Поділитися
Exit mobile version