Apple Music з’явився на Smart TV від Samsung. Як завантажити?

5 хв. читання
Close-up Of A Couple Connecting Television Channel Through WiFi On Digital Tablet At Home

Сервіси Apple ніколи не любили взаємодіяти з іншими платформами. В Купертіно майже завжди обмежувалися присутністю тільки на пристроях власного виробництва. Першим винятком став Apple Music для Android, але, мабуть, на конкуруючій платформі реліз не вистрілив, а тому Apple навіть не стала випускати в Google Play відеосервіс Apple TV+. Однак, як з’ясувалося, компанія відкрила для себе нову платформу – Smart TV від Samsung, де слідом за Apple TV+ несподівано з’явився і Apple Music.

Apple випустила додаток Apple Music для розумних телевізорів Samsung. Він є на всіх моделях з підтримкою Smart TV, що вийшли після 2018 року. Щоб завантажити додаток, необхідно перейти у вбудований магазин додатків, доступ до якого відкривається з головної сторінки.

Як встановити Apple Music на телевізор?

  • Для цього натисніть на кнопку з іконкою будиночка на пульті управління телевізором;
  • Прокрутіть список доступних додатків вліво до кінця і перейдіть у вкладку Apps;
  • Відкрийте пошуковий рядок і на екранній клавіатурі наберіть “Apple”;
  • Перед вами з’явиться іконка програми Apple Music, відкрийте її і встановіть;
  • Після завершення встановлення відкрийте Apple Music і пройдіть авторизацію зі свого облікового запису Apple ID.

Інтерфейс Apple Music для Smart TV дуже схожий на веб-додатки в хорошому сенсі цього слова. Тобто перед вами будуть і рекомендовані плей-листи, і пошуковий розділ, і відеоролики, і власна бібліотека треків. Загалом, до навігації претензій немає – все зроблено дуже добре і зручно. Однак без труднощів теж не обійшлося.

Додаток Apple Music для Smart TV не має територіальних обмежень і доступний усім користувачам. Однак Apple абсолютно не продумала зручного способу авторизації для телевізорів, змусивши користувачів вводити і логін, і пароль в ручному режимі.

Чи можна вирішити цю проблему? Легко і просто. Apple слід вчинити так само, як стрімінгові майданчики, які виводять на екран спеціальний верифікаційний код. Потім він вводиться на сторінці авторизації в браузері на смартфоні або комп’ютері. В результаті відбувається прив’язка телевізора до профілю, тоді проходити авторизацію на самому телевізорі, вручну набираючи логін і пароль, не доводиться. В результаті і ризик помилки майже виключений, і часу на авторизацію витрачається в рази менше.

Інша справа – навіщо взагалі потрібен Apple Music на Smart TV? На це, швидше за все, є як мінімум дві причини. По-перше, сьогодні багато сучасних телевізори оснащені досить непоганими динаміками, які дозволяють відтворювати музику і голосніше, і якісніше, ніж планшети або ноутбуки Apple. По-друге, в Apple Music вже давно є не тільки музика, а й кліпи. А де, як не на телевізорі, їх дивитися?

smart tv1

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ЗРОБИТИ ВАШУ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЮ МАКСИМАЛЬНО БЕЗПЕЧНОЮ? ПОРАДИ

ЩО КРАЩЕ – “ВИМКНУТИ” ЧИ “ПЕРЕЗАВАНТАЖИТИ” КОМП’ЮТЕР? ПОРАДИ ЕКСПЕРТІВ

ЯК ЗРОБИТИ ВІДДАЛЕНИЙ РЕЖИМ РОБОТИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ БЕЗПЕЧНИМ? ПОРАДИ

ФІШИНГ ТА СПАМ: ЯК РОЗПІЗНАТИ ІНТЕРНЕТ-ШАХРАЙСТВА, ПОВ’ЯЗАНІ З COVID-19?

АПГРЕЙД ВАШОГО КОМП’ЮТЕРА: 5 КОМПЛЕКТУЮЧИХ, ЯКІ ВАРТО ОНОВИТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ

Нагадаємо, облікові записи 20 мільйонів користувачів були опубліковані в Інтернеті. Хакер, який скоїв злочин, стверджує, що він може опублікувати ще 19 мільйонів.

Також у пристроях для моніторингу та контролю системи “розумного дому” були виявлені серйозні уразливості. Ці системи використовуються у тисячах будинках та в невеликих офісах у всьому світі. Однак через роботу більшості співробітників вдома уразливості в таких системах можуть стати потенційним вектором атак на підприємства.

Зверніть увагу, що Гголосові помічники Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri та Microsoft Cortana протягом останніх років стали надзвичайно популярними. Однак, через те, що вони досить часто активуються випадково, навіть якщо користувачі не вимовляли спеціальні фрази, постало питання безпеки та конфіденційності цифрових асистентів.

Кожен користувач Інтернету має хоч аб один обліковий запис у соціальних мережах. І злам екаунта, його блокування чи несанкціонований доступ зловмисників може стати для власника справжньою трагедією. Як зарадити цьому та розпізнати втурчання у Ваш обліковий запис, читайте тут.

Окрім цього, більшість користувачів вважають, що використання складного PIN-коду та біометричних даних забезпечує всебічний захист месенджерів. Однак приклади поширення шкідливого програмного забезпечення через месенджери свідчать про  “прогалини” у безпеці. Як не стати жертвою зловмисників та зменшити ризики несанкціонованого доступу до профілю, дізнайтесь зі статті.

Поділитися
Exit mobile version