Apple вперше почала розробку власних дисплеїв

1 хв. читання
FILE PHOTO: The new iPhone X is pictured at the Apple Store Marche Saint-Germain in Paris, France, November 3, 2017. REUTERS/Benoit Tessier/File Photo

Apple вперше у своїй історії почала розробляти дисплеї. Про це з посиланням на власні джерела, знайомі з ситуацією, повідомило агентство Bloomberg, пише УНІАН.

Сам факт тримається в суворій таємниці, а виробничі потужності розташовані в Каліфорнії, неподалік від штаб-квартири компанії.

За даними агентства, обсяг виробництва невеликий: дисплеї поки необхідні компанії тільки для тестування, проте компанія вкладає у виробництво значні кошти.

Apple REUTERS

Фото REUTERS

Джерела агентства повідомляють, що компанія розробляє дисплеї наступного покоління MicroLED, і їх використання замість нинішніх OLED-дисплеїв може зробити гаджети яскравішими, тоншими і допоможе їм споживати менше енергії.

Компанія займається розробкою таких дисплеїв вже досить давно, проте в минулому році подумувала про закриття проекту як нерентабельного. Тим не менш дослідження були продовжені. У разі успіху дисплеї нового покоління можуть бути встановлені на продукцію Apple через кілька років.

Представник Apple відмовилася коментувати інформацію Bloomberg.

Поділитися
Exit mobile version