Chrome покращив режим перемикання вкладок на Android

1 хв. читання

Власники планшетів та користувачі з товстими пальцями, радійте! Вкладки браузера Google Chrome відтепер можуть змінювати дизайн завдяки новій функції перемикання вигляду. Про це пише XDA-Developers.

Щоправда, спеціальний прапорець доступний лише у недавно випущеному браузері з відкритим вихідним кодом Chromium APK та “дозволяє користувачам переглядати свої вкладки в макеті сітки в перемикачі на вкладці.” Прапорець можна отримати за посиланням chrome://flags#enable-tab-grid-layout на пристроях Android.

Ось як виглядає вкладка Chrome з та без увімкнення прапорця.

Google Chrome Android Grid Layout Tabs 3

Як видно, вертикальне розташування вкладок змінено на сітку мініатюрних карт однакових розмірів. Це не лише дозволяє відображати на сторінці набагато більше вкладок, але й ускладнює перехід на неправильну вкладку.

Новий прапорець незабаром буде доступний у версіях Chrome Canary і Chrome Dev.

Як писав Cybercalm, головна особливість оновленого Chrome для Android-пристроїв полягає в тому, що тепер натискання на пошуковий рядок автоматично звільняє його для нового запиту.

Також розробники Google думають над тим, як прискорити роботу браузера Chrome. Так, незабаром Google Chrome може отримати прапорець “Never-Slow Mode”.

Поділитися
Exit mobile version