Новий режим Chrome прискорить роботу браузера

1 хв. читання
Google Chrome

Розробники Google думають над тим, як прискорити роботу браузера Chrome. Так, незабаром Google Chrome може отримати прапорець “Never-Slow Mode”.

Про це пише BleebingComputer.

Спеціальний режим в увімкненому стані блокуватиме завантаження ресурсів веб-сайту, розмір яких перевищує попередньо визначений ліміт.

Таким чином через функцію “Never-Slow Mode” буде заборонений доступ до ресурсів комп’ютера сторінок з важкими скриптами та великою кількістю вмісту.

Використання нового режиму Chrome покликане прискорити роботу браузера і зменшити просідання продуктивності, але Google попереджає, що його використання може спричинити вихід з ладу деяких функцій на різних сайтах.

Розробникам ще знадобиться деякий час на доопрацювання і поліпшення роботи режиму Never-Slow.

Новий режим браузера корисним для власників комп’ютерів зі слабкими процесорами та невеликою кількістю оперативної пам’яті.

Раніше Cybercalm повідомляв, що нове розширення для браузера Chrome від Google під назвою Password Checkup автоматично перевірить, чи надійні Ваші паролі та чи можна їх зламати.

Також Google впровадить в Chrome для настільних платформ функцію захисту від атак типу drive-by, які самовільно завантажують на пристрій небажані компоненти.

Окрім цього, розширення OneTab для Chrome вирішить проблему перевантаженості браузера – програма робить так, що у браузері залишається всього одна вкладка із закладками на сайти, які були відкриті нещодавно.

Поділитися
Exit mobile version