Chrome стане в рази швидшим завдяки розширенню OneTab

1 хв. читання

Розширення OneTab для Chrome вирішить проблему перевантаженості браузера, пише Tехнофан. Програма не просто вивантажує з пам’яті вміст вкладок, які давно відкриті, а й робить так, що у браузері залишається всього одна вкладка із закладками на сайти, які були відкриті нещодавно.

Завдяки цьому Ви можете перейти на будь-який з сайтів або відновити всі вкладки одним кліком. Закріплені вкладки не закриваються, вони залишаються на місці.

OneTab може стати в нагоді власникам комп’ютерів і планшетів з невеликим об’ємом пам’яті, на яких проблематично тримати відкритими одночасно кілька вкладок.

one tab 1

Після установки OneTab просто натисніть на розширення і все – відкриті в даний момент вкладки закриються, але посилання на них залишаться на сторінці OneTab. Таким чином можна зберігати посилання на будь-яку кількість сайтів, не завантажуючи пам’ять зайвими даними. Також програма дозволяє видаляти вкладки індивідуально або усі разом.

Розширення дозволяє ділитися вкладками, для цього потрібно натиснути “Опублікувати на веб-сторінці”. На сайті one-tab.com генерується унікальний QR-код, який можна відправляти.

Поділитися
Exit mobile version