Copilot від Microsoft тепер доступний як безкоштовний додаток для Android

Вибачте, користувачі iPhone. Для вас немає програми Copilot, але ви завжди можете скористатися програмою Bing AI.

2 хв. читання
maxresdefault 1

Користувачі Android отримали ще один додаток зі штучним інтелектом, який можна запускати на своїх пристроях. Новий додаток Copilot, наданий Microsoft, працює аналогічно додатку ChatGPT від OpenAI і власному додатку Bing AI від Microsoft, а також підтримує останні моделі GPT-4 і DALL-E 3.

За словами представників Neowin, програма дебютувала близько тижня тому і знаходиться у вільному доступі в Google Play. Запустивши додаток, ви побачите звичайні функції та можливості штучного інтелекту. Ви можете використовувати його без облікового запису. Але якщо ви ввійдете в систему з обліковим записом Microsoft, то зможете ставити більше запитань і вести довші бесіди.

Почніть зі зразків запитань або зануртеся в розмову зі своїми власними запитами. Ви можете ввести своє запитання у вікні запиту або вимовити його, натиснувши на іконку мікрофона. Ви також можете завантажити фотографію або інше зображення і попросити програму проаналізувати його. Ви можете увімкнути GPT-4, щоб спробувати отримати більш надійні та точні відповіді. І ви можете перемикатися між світлим і темним режимами залежно від ваших уподобань.

“Copilot – це новаторський чат-асистент від Microsoft, що працює на базі останніх моделей OpenAI, GPT-4 і DALL-E 3”, – йдеться на сторінці продукту. “Ці передові технології штучного інтелекту забезпечують швидкі, складні і точні відповіді, а також можливість створювати захоплюючі візуальні ефекти з простих текстових описів”.

Тож навіщо Microsoft випускати ще один додаток зі штучним інтелектом, коли у неї вже є Bing? Відповідь, ймовірно, криється у використанні слова Copilot.

Microsoft доклала чимало зусиль, щоб впровадити цей термін і технологію в багато своїх продуктів, в результаті чого з’явилися Copilot для Windows, Copilot для Microsoft 365, Copilot для Azure, GitHub Copilot і багато інших. Компанія навіть перейменувала свою платформу Bing Chat на Copilot. Запуск спеціального додатку з назвою Copilot – це ще один спосіб просування бренду та концепції.

Наразі додаток доступний лише для Android. Вибачте, користувачі iPhone. Але можна з упевненістю сказати, що Microsoft розширить його і на iOS. До того часу власники iPhone завжди можуть користуватися додатком Bing AI.

Джерело: ZDNET

Поділитися
Exit mobile version