#deletefacebook: як очистити історію повідомлень

2 хв. читання

Соціальна мережа Facebook не приховує того, що збирає дані про своїх користувачів. Завантажити те, що має на Вас Facebook, можна зайшовши у “Налаштування” і далі натиснувши “Завантажити копію ваших даних з Facebook”.

Після цього Ви будете здивовані: уся Ваша переписка, усі Ваші контакти, усі Ваші фото та відео, усі Ваші “лайки”, “поширення”, відзначені місця, – тобто все, що Ви робили у Facebook, буде збережено на серверах компанії.

Delete messages 4

Добре, якщо Ви подбали про захист свого профілю у соцмережі, вжили заходів із безпеки на ПК, смартфоні та інших пристроях. Проте навіть ці кроки не гарантуватимуть 100-відсоткової впевненості, що Ваш акаунт не зламають та не доберуться до Ваших персональних даних і приватних повідомлень.

Ось кілька  дій, які можуть запобігти витоку інформації. Найпростіше – очистити історію повідомлень у Facebook.

  1. Через браузер на комп’ютері: відкрийте чат з користувачем та оберіть в “Налаштуваннях” опцію “Видалити розмову”.
  2. На смартфоні у застосунку Messenger: оберіть розмову з користувачем, натисніть на “Налашування” та оберіть у верхньому правому куті опцію “Видалити розмову”.

Після видалення повідомлень на Ваших пристроях вони не зникнуть у “Вхідних повідомленнях” Ваших друзів, і тим паче не зникнуть із серверів Facebook. Аби цілком оточити себе безпечними каналами комунікації, мабуть, доведеться відмовитися користування Facebook та його Messenger, тобто видалити акаунт у соцмережі.

Читайте також: БАНК, НЕРУХОМІСТЬ ТА МАРКА АВТО – ФАКТИ, ЯКІ ЗБИРАЄ FACEBOOK БЕЗ ВАШОГО ВІДОМА 

Поділитися
Exit mobile version