Facebook запускає власний сервіс знайомств

3 хв. читання

Facebook Dating починає роботу у США після тестування у деяких азіатських та південноамериканських країнах. А у Європі цей сервіс буде запущено на початку 2020 року.

Про це йдеться у блозі прес-служби Facebook.

Нещодавно відбувся запуск Facebook Dating у США. Розробники надали користувачам можливість інтегрувати свої публікації в Instagram безпосередньо у свій профіль знайомств у Facebook та додавати підписників Instagram у свої списки Secret Crush, окрім друзів у Facebook. До кінця року можна буде додати Історії Facebook та Instagram також у свій профіль знайомств.

stories nr

Опція Secret Crush дозволяє поєднуватися з людьми, яких Ви вже знаєте у Facebook та/або Instagram.

Користувачі зможуть додавати свої публікації в Instagram у свій профіль у Facebook Dating. Додавання публікацій Instagram у свій профіль дозволить спростити створення кращого профілю знайомств, показувати аспекти вашого життя іншим та знаходити спільні зв’язки, про які хочеться поговорити. Увімкніть “Події та групи”, щоб побачити людей з подібними інтересами. Ви можете бачити інших людей, які використовують Facebook-побачення, які відповідають Вашим уподобанням у групах, до яких Ви входите, та на подіях, які Ви відвідували або будете відвідувати. Вибравши “побачити цих людей”, Ви також будете видимі для них.

Окрім США, Facebook Dating наразі доступні у 19 інших країнах країни: Аргентина, Болівія, Бразилія, Канада, Чилі, Колумбія, Еквадор, Гайана, Лаос, Малайзія, Мексика, Парагвай, Перу, Філіппіни, Сингапур, Суринам, Таїланд, Уругвай та В’єтнам.  А в Європі Facebook Dating буде доступним на початку 2020 року.

Нагадаємо, Google випустила оновлення безпеки для своєї мобільної ОС Android, але не додала до нього патч як мінімум для однієї уразливості, що дозволяє підвищити привілеї до рівня ядра.

Також мільярди користувачів Android-пристроїв знаходяться під загрозою кібератак. За допомогою лише одного SMS-повідомлення зловмисник може обманом змусити користувача змінити критично важливі мережеві налаштування пристрою і викрадати його дані.

Згідно з дослідженнями, медицина є однією з пріоритетних галузей для хакерів. Тим не менше, більшість медичних закладів та лікарів виявляються не готовими до сучасних кіберзагроз

Як відомо, браузер Google Chrome – швидкий, зручний та функціональний. За це його люблять, не зважаючи навіть на серйозні недоліки – такі, як найвища витрата пам’яті та процесора. З цієї статті Ви дізнаєтесь, як з цим боротися.

Трапляється так, що Ви знаходите статтю, яку хочете прочитати, але не можете зробити цього в даний момент. Виникає потреба зберегти її для того, щоб подивитися пізніше. Тут Ви знайдете способи, які допоможуть Вам повністю завантажити те, що Вам потрібно, щоб переглянути цікаву для Вас інформацію навіть за відсутності Інтернету.

Поділитися
Exit mobile version