Huawei може розпочати продаж свого гнучкого смартфону вже наступного місяця

3 хв. читання

Гнучкий смартфон Huawei може з’явитися на полицях крамниць вже наступного місяця. Про це йдеться у заяві глави споживчого бізнесу китайської технологічної компанії Річарда Ю (Richard Yu).

Як повідомляє CNBC, на брифінгу з журналістами під час виставки споживчої електроніки IFA у Берліні він сказав, що Mate X скоро з’явиться на ринку – можливо, в наступному місяці. Оновлений апарат серед іншого повинен отримати новий чіп Kirin 990.

huawei mate 1

Huawei вперше представила свій складаний смартфон Mate X в лютому, а початок продажів було заплановано на середину 2019 року. Ціна пристрою з підтримкою 5G і великим екраном, що згинається назовні, стартує з €2299 або приблизно $2600.

У червні стало відомо, що Huawei відкладає запуск свого складного телефону для проведення додаткових тестів після того, як у конкурента – смартфона Samsung Galaxy Fold – рецензенти виявили конструктивні проблеми.

Samsung відклала запуск свого гнучкого смартфону вартістю $2000 після того, як зламалися деякі примірників, які компанія надіслала журналістам. У четвер корейська компанія оголосила, що проблему усунено, і цього місяця вона почне продавати доопрацьований Galaxy Fold в Південній Кореї, а також у Великобританії, Німеччині, Франції та Сингапурі. Дата запуску в США поки не називають.

Як відомо, Samsung і Huawei – два найбільші постачальники смартфонів у світі. Компанії прагнуть випускати новаторські пристрої на кшталт апаратів із гнучкими дисплеями, щоб стимулювати продажі. Але високі ціни і сумнівні плюси такої електроніки можуть призвести до зворотного ефекту.

Тим часом, 19 вересня на заході в Мюнхені повинен бути представлений наступний флагман китайського виробника Huawei Mate 30. Це відбувається на тлі політичного тиску з боку США: раніше в цьому році Huawei була включена в список організацій, з якими американським компаніям заборонено взаємодіяти.

Як відомо, Huawei готова надати іншим державам доступ до своїх вихідних кодів, для того щоб вони могли особисто переконатися у відсутності в них будь-яких бекдорів. Про це у вівторок, 3 вересня, заявив старший віце-президент компанії Джон Саффолк (John Suffolk) журналістам інформагентства Kyodo News.

Окрім цього, Apple визнала конструктивний недолік у деяких моделях Apple Watch, що може призвести до розтріскування екрана, і запустила програму заміни для постраждалих користувачів. Apple або уповноважені постачальники послуг безкоштовно замінять екран на відповідних моделях.

Twitter на невизначений термін відключила функцію Tweet via SMS, що дозволяє робити публікації в соціальній мережі через SMS-повідомлення. Причиною цього рішення став той факт, що кіберзлочинці скористалися Tweet via SMS для публікацій від імені як мінімум двох ключових фігур в Twitter.

Зверніть увагу, Ви можете повторно завантажувати будь-які додатки, які Ви купували або завантажували на свій iPhone або iPad раніше, Ви також можете завантажувати будь-які додатки, які придбали члени сім’ї, якщо Ви використовуєте функцію сімейного обміну від Apple.

Поділитися
Exit mobile version