Як перезавантажити додатки на iPhone та iPad?

2 хв. читання

Трапляється, що Ви не можете знайти завантажений раніше додаток на свій iPhone чи iPad? Не біда – цю ситуацію легко виправити.

Окрім того, що Ви можете повторно завантажувати будь-які додатки, які Ви купували або завантажували на свій iPhone або iPad раніше, Ви також можете завантажувати будь-які додатки, які придбали члени сім’ї, якщо Ви використовуєте функцію сімейного обміну від Apple.

Для цього:

  1.  Відкрийте App Store.
  2. Торкніться значка свого профілю у верхньому правому куті.
  3. Виберіть “Придбано”, а потім “Мої покупки”.
  4. Ви можете відфільтрувати придбані додатки, щоб знайти те, що шукаєте, або зняти результати, щоб шукати певний додаток.

Ось як це виглядає на iPhone (на iPad так само):

2019 09 02 165310Якщо Ви не можете знайти додаток, який шукаєте, можливо, Вам доведеться вийти з Apple ID, який Ви зараз використовуєте, та увійти за допомогою Apple ID, через який Ви придбали додаток або гру.

До речі, головною проблемою всіх месенджерів є їхня безпека. Якщо Ви не хочете, щоб Ваші розмови читали сторонні особи, слід змінити програму, за допомогою якої Ви спілкуєтеся.

Нагадаємо, що після звістки про метод віддаленого зламу “розумного” брелока від електрокара Tesla Model S, виробник компанія Pektron випустила нову версію ключа з більш надійним шифруванням. Однак дослідники знову знайшли спосіб зламати його, клонувати брелок і викрасти автомобіль.

Також Google збільшила кількість часу, який необхідний новій програмі Android, щоб пройти процедуру затвердження Play Store.

Стало відомо про одну з найбільших в історії кібератак на власників iPhone. За їх даними, зловмисники зламали низку сайтів і з їх допомогою заражали iOS-пристрої шкідливим ПЗ через уразливості нульового дня в операційній системі.

Окрім цього, дослідники з безпеки попереджають про зловживання протоколом Web Services Dynamic Discovery (WS-DD, WSD, або WS-Discovery), який може бути використаний зловмисниками для проведення множинних DDoS-атак.

Поділитися
Exit mobile version