Як стерти свій пристрій Android і скинути його до заводських налаштувань. ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Під час експлуатації кожного пристрою Android настає момент, коли його налаштування потрібно скинути до заводських. Можливо, Ви хочете його продати, а може, він просто не працює так, як слід. Розповімо як це швидко зробити.

Якщо Ваш пристрій увімкнений і Ви можете ним користуватися – тоді Ви зможете скинути його до заводських налаштувань у меню “Налаштування”. Процес дуже подібний до багатьох виробників, але майте на увазі, що формулювання може дещо відрізнятися між телефонами Android.

Перше, що Вам потрібно зробити, це перейти в меню “Налаштування”. Проведіть один або два рази вниз від верхньої частини екрана та торкніться значка шестерні у панелі сповіщень.

Ahd

У меню “Налаштування” прокрутіть вниз до “Система”. Власникам Samsung слід шукати “Загальне управління”.

Якщо потрібно, розгорніть розділ “Додатково” та виберіть “Скинути параметри” Власники Samsung побачать “Скинути”.

Тепер знайдіть “Стерти всі дані (скидання до заводських налаштувань)” або просто “Скинути заводські дані”.

Ви побачите попередження про те, що цей процес видалить усі дані внутрішньої пам’яті Вашого телефону або планшета Android. Натисніть кнопку “Стерти всі дані” або “Скинути”.

Введіть шаблон блокування, PIN-код або пароль, щоб підтвердити, що Ви хочете скинути налаштування телефону, а потім ще раз натисніть кнопку, щоб завершити процес. Після цього процес буде незворотнім.

Пристрій одразу перезавантажиться, і з’явиться анімація “стирання”. Через короткий період телефон або планшет Android остаточно перезавантажиться і запропонує Вам завершити процес налаштування.

Хоча скидання заводських налаштувань Вашого пристрою повністю зітре внутрішню пам`ять, варто зазначити, що SD-карта може не бути залучена до цього процесу. Це буде залежати від пристрою, але якщо Ви плануєте продати або позбутися пристрою, рекомендується повністю видалити SD-карту або спочатку відформатувати її на ПК.

Джерело: How-To Geak

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Чому три випадкових слова – це найкращий пароль? ІНСТРУКЦІЯ

Як не стати жертвою програм-вимагачів? ПОРАДИ

Як уникнути шахрайських схем із використанням deepfake-відео? ПОРАДИ

Навіщо інші антивіруси, якщо у Вас є Windows Defender? ПОРАДИ

Як налаштувати режим “Не турбувати” на телефонах Samsung Galaxy? – ІНСТРУКЦІЯ

Поділитися
Exit mobile version