Голосова соцмережа Clubhouse розробляє додаток для користувачів Android

3 хв. читання
clubhouse 3

Голосова соцмережа Clubhouse розпочала роботу над додатком для операційної системи Android, розробленої Google. Досі додаток соцмережі, який стрімко набув популярності, був доступний тільки користувачам смартфонів з iOS.

Голосова соцмережа Clubhouse приступила до розробки версії свого додатки для мобільної операційної системи Android. Вона найняла для цієї мети розробника програмного забезпечення для Android Мопеву Огундіпе, повідомляє CNBC.

Сама Мопева Огундіпе написала у Twitter, що приступила до роботи в Clubhouse в понеділок, 22 лютого.

“Якщо Ви знаєте мене, Ви, ймовірно, знаєте, що у мене є “думки” про додатки тільки для iOS, тому я дуже рада приєднатися до команди, щоб організувати вечірку для Android”, – зазначила вона.

Досі  мобільний додаток аудіомережі був доступний тільки для користувачів iPhone, які отримали запрошення. Огундіпе розробляє програмне забезпечення на базі Android з 2014 року для Instagram, некомерційної освітньої соцмережі Khan Academy і блог-платформи Medium.

Clubhouse – це голосова соцмережа, яка дозволяє користувачам спілкуватися в тематичних віртуальних кімнатах. Приєднатися до соцмережі можна тільки на запрошення іншого користувача. Clubhouse був запущений у березні 2020 року, але почав набирати популярності наприкінці 2020 року – початку 2021 року.

Загальна кількість завантажень додатку Clubhouse, який поки доступний тільки для мобільних пристроїв Apple, у світі станом на 16 лютого 2021 року перевищила 8 мільйонів. У неділю, 21 лютого ц.р., співзасновники голосової соцмережі Пол Девісон і Рохан Сет оголосили, що щотижнева кількість активних користувачів Clubhouse перевищила 10 мільйонів осіб.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як не стати жертвою кіберзлочину, якщо працюєш вдома? ПОРАДИ

Що таке спуфінг і як запобігти атаці? ПОРАДИ

Чи варто користуватися WhatsApp? П’ять правил безпеки від найбільш розшукуваного хакера світу

Як перенести бесіди з WhatsApp у Telegram на Android? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перенести історію чату з WhatsApp у Telegram для iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити на Android обліковий запис Google за замовчуванням? – ІНСТРУКЦІЯ

Як дізнатися, які дані Google знає про Вас і видалити їх? – ІНСТРУКЦІЯ

Діяльність одного з найбільших у світі фішингових сервісів для атак на фінансові установи різних країн припинили правоохоронці. Від фішингових атак цього сервісу, який створив та адміністрував 39-річний мешканець Тернопільщини, постраждали 11 країн світу.

Досліднику у галузі кібербезпеки вдалося зламати внутрішні системи понад 35 найбільших компаній, серед яких були Microsoft, Apple, PayPal, Shopify, Netflix, Yelp, Tesla та Uber. У цьому фахівцеві допомогла нова атака на ланцюжок поставок софту.

Для обходу захисних поштових шлюзів і фільтрів автори адресних фішингових листів використовують новаторський спосіб приховування шкідливого вмісту сторінки. Теги JavaScript, впроваджувані в HTML-код, шифруються з використанням азбуки Морзе.

Нове сімейство програм-вимагачів під назвою Vovalex поширюється через піратський софт, замаскований під популярні утиліти для Windows – наприклад, CCleaner. Одна цей шифрувальник має певну особливість, що відрізняє його від інших “шкідників” подібного класу.

Поділитися
Exit mobile version