Google Assistant інтегрували із базою знань Superpod

2 хв. читання
assistant

Компанія Google вирішила зробити свій голосовий помічник Google Assistant ще більш зручнішим для повсякденного використання. Розробники прийняли рішення інтегрувати його з нещодавно придбаним сервісом питань і відповідей Superpod, пише internet.ua.

Superpod – це сервіс який дозволяє користувачам відправляти питання та протягом години отримувати на них відповіді від експертів. Сервіс включає в себе велику базу знань, що дозволяє отримати відповідь на різноманітні запитання. Такий сервіс зможе зробити  Google Assistant більш обізнаним, ніж зараз.

Розробники впевнені, що завдяки інтеграції голосового помічника з Superpod вдасться підвищити ефективність спонтанного використання. Наприклад, якщо користувач запитає асистента про ту чи іншу подію, особистості або явище, той видасть відповідь відразу, а не почне шукати його в Інтернеті через брак знань про предмет питання.

Ще одним плюсом стане те, що інтеграція з Superpod, який володіє колосальною базою даних, може посприяти реалізації офлайн-режиму в Google Assistant. Завдяки постійному доступу до сервісу голосовий помічник зможе працювати при відсутності підключення до Інтернету, завантажуючи дані для відповідей на запитання користувачів з пам’яті. На сьогоднішній день аналогічний сценарій використання в повній мірі не реалізований жодним голосовим асистентом.

За словами творців Superpod, саме цей сервіс може вважатися однією з найбільш ефективних баз знань. Відповіді на переважну більшість питань, заданих в рамках Superpod, з’являються протягом однієї години. Настільки стрімке наповнення бази знань сервісу підвищує його цінність і робить незамінним засобом для навчання Google Assistant.

Поділитися
Exit mobile version