Редизайн Twitter: з’явиться онлайн-статус, а повідомлення змінюватимуть колір

2 хв. читання
twitter re 9
HILVERSUM, NETHERLANDS - JANUARY 08, 2014: Twitter is an online social networking and microblogging service that enables users to send and read "tweets", limited to 140 characters.

Соцмережа мікроблогінгу Twitter готує редизайн, який обіцяє користувачам ще більше функцій і можливостей. Про це пише Новое время з посиланням на The Verge.

Найближчими тижнями соцмережа почне тестувати нові способи відображення твітів. Тепер там стане зручніше вести переписку і структурувати твіти за темами.

Бета-програма, яку можуть випробувати користувачі Twitter, що подали заявку на участь, включає тестування спеціальних плашок у діалогах, зміни кольору повідомлення, в залежності від того, підписані ви на людину чи просто відповідаєте на її твіт.

В майбутньому, Twitter планує додати і онлайн-статус користувачів, який можна буде включати опціонально.

Однією з головних функціональних змін стануть так звані “твіти-криголами”, що призначені для початку обговорення певної теми. Користувачі зможу прикріплювати до своїх твітів виділений тег, щоб інші учасники бесіди розуміли, про що йде мова.

“Ця нова функція повинна поліпшити здорові обговорення в додатку, до яких прагне компанія. Twitter хоче припинити цькування і злісний контент. Ідея полягає в тому, щоб заохочувати і виділяти більше позитивних розмов”, – пише The Verge.

Як відомо, свого часу Instagram стартував просто як додаток для обміну фотографіями. Після переходу у власність Facebook і значних доопрацювань, Instagram став повноцінною соцмережею і надав користувачами безліч функцій. Подібне відбувається і з Twitter: починаючи з невеликих записів у профілі, тепер там можна вести особисте листування, створювати прямі трансляції, інтегрувати інші соцмережі та багато іншого.

 

Поділитися
Exit mobile version