Google Files не лише очищує від мемів, але й дозволяє ділитися файлами без Інтернету

1 хв. читання
Google File

Додаток Google Files здатен безпечно очистити пам’ять Вашого Android-смартфона не лише від кешу та інших непотрібних файлів, але й позбавити від мемів, що заспамили пристрій. На таку функцію програми вказує дослідник у галузі кібербезпеки Батист Робер, пише Український телекомунікаційний портал.

Також, як з’ясував користувач Twitter під ніком omckws, Google Files насправді може аналізувати пам’ять Вашого смартфона на предмет мемів. Наприклад, коли їх накопичиться велика кількість, то додаток самостійно згрупує їх і запропонує видалити всі одразу.

Зрозуміти, що перед ним саме меми, Google Files дозволяє інформація про те, як часто подібні картинки пересилаються в інших додатках між користувачами. У будь-якому разі про це йдеться у повідомленні, яке додаток надсилає одночасно з рекомендацією очистити пам’ять смартфона від веселих, але зовсім непотрібних зображень.

До речі, Google Files може використовуватися не тільки як аналізатор мемів і додаток для очищення пам’яті. За його допомогою користувачі можуть ділитися один з одним різноманітними файлами незалежно від підключення до Інтернету та інших бездротових інтерфейсів. Це стало можливим завдяки особливій технології, спроектованої Google, яка нагадує AirDrop від Apple.

Поділитися
Exit mobile version